Yaşlı Kadının Düşmesi, Kurtarma Ekiplerini Harekete Geçirdi
Aydın’ın Efeler ilçesinde meydana gelen olay, yaşlı bir kadının evinde düşmesi üzerine gelişti. Durum, ekiplerin hemen harekete geçmesine neden oldu.
Olay, Kurtuluş Mahallesi’nde bulunan bir apartmanın 4. katında yaşandı. 88 yaşındaki A.B., evde kendisini dengesini kaybederek yere düşmüş halde buldu. Hareketsiz kalan yaşlı kadın, cep telefonuyla 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım talebinde bulundu. Gelen ihbar üzerine, sağlık, polis ve itfaiye ekipleri hızlı bir şekilde olay yerine yönlendirildi.
Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, merdivenli araç kullanarak balkondan eve giriş yaptı ve kapıyı açtı. Sağlık ekipleri, yaşlı kadını kontrol etti ve sağlık durumunun iyi olduğunu doğruladı. Hastaneye gitmeyi reddeden A.B., ekiplerin müdahalesinin ardından normal yaşantısına döndü.


