Yetimler Vakfı’ndan Gaziantep’te Kışlık Giyim Desteği
Yetimler Vakfı, “Kışlık Giyim Projesi” çerçevesinde Gaziantep’te 250 yetim çocuğa mont ve bot gibi kışlık kıyafet yardımında bulundu.
Her sene gerçekleştirilen yardım projeleri ile yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklara destek vermeye devam eden Yetimler Vakfı, bu defa Gaziantep’te özel bir etkinlik düzenledi. Etkinlik sırasında, Yetimler Vakfı Gaziantep Temsilciliği, ihtiyaç duyan çocuklara yönelik geniş kapsamlı kıyafet yardımı gerçekleştirdi.
Gönüllüler, proje dahilinde yetim çocuklara mont ve bot gibi kış giysileri dağıttılar. Etkinlikte çocuklarla bir araya gelen Vakıf çalışanları, miniklere mont, bot ve ayakkabı seçiminde yardımcı oldular.
Yetimler Vakfı Gaziantep Temsilcisi Eyüp Yüzgeç, “Gaziantep’te her yıl olduğu gibi bu sene de yüzlerce yetim ve ihtiyaç sahibi çocuğumuza umut olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yıl da Kışlık Bot ve Mont Kampanyası düzenledik. 250 yetim kardeşimize kışlık giyim yardımı yapmayı planlıyoruz. Hayırseverlerimize bu anlamlı yardımları mümkün kıldıkları için teşekkür ediyoruz. Kış mevsimi yaklaşırken tüm aileler çocuklarının kışlık ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyor. Biz de Yetimler Vakfı olarak onları daha mutlu edebilmek adına giyim yardımı sağladık. Çocukların mutluluğu bizim için her şeyden önemli. Bu mutluluğu hayırseverlerle paylaşmak istiyoruz. Çalışmalarımızın devamı için desteklerine ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı.
YETİMLER VAKFI, “KIŞLIK GİYİM PROJESİ” KAPSAMINDA GAZİANTEP’TE 250 YETİM ÇOCUĞA MONT VE BOT GİBİ KIŞLIK KIYAFET YARDIMI YAPTI.
YETİMLER VAKFI, “KIŞLIK GİYİM PROJESİ” KAPSAMINDA GAZİANTEP’TE 250 YETİM ÇOCUĞA MONT VE BOT GİBİ KIŞLIK KIYAFET YARDIMI YAPTI.
YETİMLER VAKFI, “KIŞLIK GİYİM PROJESİ” KAPSAMINDA GAZİANTEP’TE 250 YETİM ÇOCUĞA MONT VE BOT GİBİ KIŞLIK KIYAFET YARDIMI YAPTI.





