Samsun’da Otopark Ücreti Tartışması Kanlı Bitti
Samsun’un İlkadım ilçesinde yaşanan bir otopark ücretine ilişkin tartışma, silahlı çatışmaya dönüştü. Olayda otoparkçı H.U. (72), M.S. (52) isimli müşterisini tabanca ile yaraladı. Kendisi de elinden vurularak yaralanan H.U., sağlık durumunun stabil olmasının ardından adliyeye sevk edildi.
Olayın Kısa Özeti
Dün Hançerli Mahallesi’nde bulunan bir otoparkta, H.U. ile M.S. arasında para yüzünden bir anlaşmazlık çıktı. Tartışmanın şiddetle sürdüğü sırada H.U., aracından tabancasını alarak M.S.’ye ateş etti. H.U. ateş ederken, M.S. ile boğuşarak silahı almaya çalıştı ve bu esnada H.U. da vurularak yaralandı. Olay anı, çevredeki bir kişi tarafından cep telefonu ile kaydedildi.
Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı M.S., özel bir hastaneye kaldırılırken; H.U. Gazi Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Yapılan tıbbi kontrollerde M.S.’nin sol belinden giren merminin sol koltuk altından çıktığı, H.U.’nun ise sağ el parmağından yaralandığı belirlendi.
Geçmişi Bulundu
H.U.’nun geçmişinde, 1994 yılında bir radyocuyu silahla öldürme suçundan 8 yıl cezaevinde kaldığı öğrenildi. Cezaevinden çıktıktan sonra bir işte çalışmaya başlayan H.U., yeniden silahlı bir saldırıya karışmış oldu.
M.S.’nin tedavisi tamamlanarak taburcu olduğu öğrenildi. H.U. ise polisteki işlemlerinin ardından bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi. Olayın ayrıntılarıyla ilgili soruşturma sürüyor.
H.U.(72) SAMSUN ADLİYESİNE SEVK EDİLDİ.
H.U.(72) SAMSUN ADLİYESİNE SEVK EDİLDİ.