Ana SayfaGüncelEskişehir'de Jandarma, Kaçak Cinsel Uyarıcı Hap, Sigara ve Tabanca Ele Geçirdi

Eskişehir’de Jandarma, Kaçak Cinsel Uyarıcı Hap, Sigara ve Tabanca Ele Geçirdi

Eskişehir’de Kaçakçılık Operasyonu Gerçekleştirildi

Eskişehir’de jandarma ekiplerinin düzenlediği başarılı operasyon neticesinde, kaçak yollarla piyasaya sürülmek istenen yabancı menşeli cinsel içerikli uyarıcı haplar, gümrük kaçağı sigara ve tabanca ele geçirildi.

Yapılan çalışmalar sonucunda, Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı tarafından şüpheli şahısların yasa dışı yöntemlerle sağladıkları malzemeleri satmak amacıyla harekete geçtiği bilgisine ulaşıldı. Araştırmalar doğrultusunda, Tepebaşı ilçesinde bir kişinin çantasında 119 adet yabancı menşeli uyarıcı hap bulundu. Ayrıca, İnönü ilçesinde başka bir şüpheli şahıs üzerinde 1 adet 7.65 mm çapında tabanca, buna ek olarak bir şarjör ve 6 adet tabanca fişeği ile yakalandı. Odunpazarı ilçesinde ise iki şüphelinin içinde bulunduğu araçtan, faturasız ve bandrolsüz 490 paket gümrük kaçağı sigara çıkarıldı.

Olayla ilgili olarak gözaltına alınan şüpheli şahıslar hakkında soruşturma işlemleri devam ediyor. Olayın, Eskişehir’deki kaçakçılıkla mücadele çalışmalarının bir parçası olduğu belirtildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

MSKÜ’de Sürdürülebilir Yaşam Günü Etkinliği ile Doğa-İnsan İlişkisi Yeniden Ele Alındı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, "DENGE Belgeseli ile Sürdürülebilir Yaşam Günü" etkinliğiyle sürdürülebilir yaşam konusunda farkındalık oluşturdu. Atölye çalışmaları, belgesel gösterimi ve panel ile geniş bir kitleye hitap eden program, çevresel konuları interaktif bir şekilde ele aldı. Etkinlik, Prof. Dr. Hatice Hicret Görgülü'nün moderatörlüğünde gerçekleştirilen bir panel ile sona erdi.

Boşanma Aşamasındaki Kadın, Adliye Önünde Eşinin Saldırısına Uğradı

Aydın'ın Efeler ilçesinde, boşanma aşamasındaki G.G., eşi S.G. tarafından adliye önünde bıçaklandı. S.G., defalarca saldırdıktan sonra kaçmaya çalışırken polis tarafından havaya ateş açılarak yakalandı. G.G. hastaneye kaldırıldı. Olay anı güvenlik kameralarına yansıdı. Soruşturma başlatıldı.

Bursa’da Özel Eğitim Okulunda Otizmli Öğrencilerin Bağlanması Skandalı: Milli Eğitim Müdürlükten İnceleme Başlatıldı

Bursa'daki BTSO Baha Cemal Zağra Özel Eğitim Uygulama Okulu'nda, otizmli öğrencilerin ders sırasında sıralara bağlandığı görüntüler tepki topladı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü, durumu incelemek üzere müfettiş görevlendirirken, aileler çocuklarının güvenliği konusunda kaygı duyuyor.

Eskişehir’in Geleceği İçin Bakan Yardımcısı Eminoğlu Projeleri Görüşmek Üzere Şehri Ziyaret Etti

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, Eskişehir'de AK Parti İl Başkanlığı'nda projeler üzerine istişarelerde bulundu. Eminoğlu, şehrin gençlik ve spor alanındaki hedeflerini konuşmak üzere ziyaret etti. AK Parti, bu iş birliğinin önemine vurgu yaptı.

13. Türkiye Muhasebe Uzmanlığı Kongresi Gaziantep’te Başarıyla Tamamlandı

Gaziantep'te düzenlenen 13. Türkiye Muhasebe Uzmanlığı Kongresi, 5-7 Aralık 2025 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Ali İhsan Çelikbaş, etkinliğin önemini vurgularken, İsmail Tekbaş da güçlü dayanışmanın altını çizdi. Kongre, muhasebe mesleğinin geleceğine dair önemli konuları tartışarak yenilikçi yaklaşımları teşvik etti.