Vodafone’un Uzun Dönem Staj Programı İçin Başvurular Devam Ediyor
Vodafone, genç yetenekleri keşfetmek adına önemli bir adım atarak uzun dönem staj programına başvuruları 10 Aralık tarihine kadar kabul ediyor. Program, üniversitelerin 2., 3. ve 4. sınıf öğrencilerine açık olup, bu yıl toplamda yüzde 60’ı kadın olan yaklaşık 60 stajyer alımı yapılması planlanıyor. Başarılı öğrenciler, Şubat 2026 itibarıyla Vodafone’un dinamik yapısında görev alacaklar.
Esnek Çalışma Günleri ve Uzun Staj Süreleri
Bu staj programı, katılımcıların farklı departmanlarda haftada en az 3 gün çalışma imkânı bulmalarına olanak tanıyor. Ayrıca, staj süresini 6, 12 veya 18 ay olarak seçebilme esnekliği sunarak, öğrencilerin kendi takvimlerine uygun bir planlama yapmalarını sağlıyor. Vodafone, bu programı her yıl öğrenci ve yöneticilerin geri bildirimleri doğrultusunda güncelleyerek daha işlevsel hale getiriyor.
Genç Yeteneklere Özel Fırsatlar
Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Nazlı Tlabar Güler, genç yeteneklere yatırım yapmanın önceliklerinden biri olduğunu belirterek, “Amacımız, sağladığımız gelişim fırsatlarıyla gençler tarafından en çok tercih edilen işveren olmayı güçlendirmek.” şeklinde değerlendirmelerde bulundu. Programa katılan stajyerler, Vodafone’un Discover Genç Yetenek Programı için öncelikli adaylık fırsatına da sahip olurken, kariyerlerini stres yaşamadan bu şirkette sürdürebilme imkanını elde edecekler. Global iş yapış kültürü ile uyum sağlayan çalışma modeli, katılımcılara önemli avantajlar sunuyor.
Vodafone’un uzun dönem staj programı, gelecekteki liderlerin yetişmesi ve profesyonel deneyim kazanmaları açısından büyük fırsatlar barındırıyor. Başvuruların sona ermesine kısa bir süre kaldı; bu fırsatı kaçırmayın!
DİYARBAKIR’IN MERKEZ KAYAPINAR İLÇESİNDE HALI SAHA DÖNÜŞÜ SİLAHLI SALDIRI DÜZENLENEN OTOMOBİLDEKİ İKİ KİŞİDEN BİRİ HAYATINI KAYBETTİ, BİRİ YARALANDI
DİYARBAKIR’IN MERKEZ KAYAPINAR İLÇESİNDE HALI SAHA DÖNÜŞÜ SİLAHLI SALDIRI DÜZENLENEN OTOMOBİLDEKİ İKİ KİŞİDEN BİRİ HAYATINI KAYBETTİ, BİRİ YARALANDI
DİYARBAKIR’IN MERKEZ KAYAPINAR İLÇESİNDE HALI SAHA DÖNÜŞÜ SİLAHLI SALDIRI DÜZENLENEN OTOMOBİLDEKİ İKİ KİŞİDEN BİRİ HAYATINI KAYBETTİ, BİRİ YARALANDI





