Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Kağıthane’de Eski Eşini Takside Vurarak Öldüren Zanlının O Anlara Ait Görüntüleri Ortaya Çıktı

    Kağıthane’de Enis S., eski eşi Nuran Şimşek’i takside tartışma sonrası silahla öldürdü. Olayın görüntüleri ve Enis’in polise verdiği ifade, tartışmanın nedenini ve yaşananları ortaya koydu. Enis S. çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    Kağıthane’de Eski Eşini Takside Vurarak Öldüren Zanlının Görüntüleri Ortaya Çıktı

    Kağıthane’de meydana gelen trajik bir olayda, eski eşini konuşma bahanesiyle yanına çağıran bir adam, bindikleri taksinin içinde tartışma sonrası silahla dehşet saçtı.

    Olay, dün sabah saatlerinde Kağıthane’de yaşandı. Enis S. isimli birey, eski eşi Nuran Şimşek’i bulmak için ona taciz niteliğinde bir çağrı yaptı ve birlikte taksiye bindiler. Ancak taksi içindeki tartışma sonucunda Enis S., eski eşini başından vurarak hayatını kaybetmesine sebep oldu. Kağıthane Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin hızlı müdahalesiyle, silahıyla yakalanarak gözaltına alınan Enis S., daha sonra adliyeye sevk edilirken, hakim tarafından tutuklandı.

    Olay Anına Ait Kayıtlar Ortaya Çıktı

    Boşanmış olduğu eşini öldüren Enis S.’ye ait kendi ifadesi ile birlikte, çiftin taksiye bindiği anlara dair görüntüler basına yansıdı. Kayıtlarda, zanlının Nuran Şimşek’in yaşadığı siteye geldiği ve burada bir ticari taksiye bindiği açıkça görülüyor. İkili, olay sonrası taksiden inmeden önce kısa sürede kayboldu.

    Katil Zanlısının İfadesi Ortaya Çıktı

    Enis S.’nin polis sorgusunda verdiği ifadeye göre, Nuran Şimşek’in kendisini 25 gün önce aradığı ve bu süreçte bazı görüşmelere başladıkları belirtti. Olaydan 2-3 gün önce Şimşek’in mesajlarına cevap vermemesi üzerine onun hayatında biri olduğunu düşündüğü ve bu sebeple bir tartışma yaşadıklarını aktardı. Olay günü ise takside, Nuran Şimşek’in kendisine telefonunda bir fotoğraf gösterdiğini ve bunun sonucunda bir anda sinir krizi geçirdiğini, bu nedenle yaşananları hatırlamadığını ifade etti.

    Bu olay, toplumda infial yaratan şiddet sorununu bir kez daha gözler önüne serdi. Uzmanlar, benzer durumların önlenmesi için daha etkili önlemlerin alınması gerektiğini vurguluyor.