Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Mardin’in Kızıltepe İlçesinde Aile Üç Kişilik Aile Başından Vurulmuş Halde Ölü Bulundu

    Mardin’in Kızıltepe ilçesinde 37 yaşındaki Mehmet Kaya, 33 yaşındaki eşi Berna Kaya ve 5 yaşındaki çocukları Samyeli Kaya, evlerinde başlarından vurulmuş halde bulundu. Olayda bir komşunun ihbarıyla durumu öğrenen ekipler, aileye ulaşarak cenazelerini hastaneye kaldırdı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    Mardin Kızıltepe’de Trajik Olay: Aile Üç Birey Silahla Öldürüldü

    Mardin’in Kızıltepe ilçesinde bir konutta, anne, baba ve 5 yaşındaki çocuk, başlarından vurulmuş vaziyette ölü bulundu.

    Edinilen bilgilere göre, Kızıltepe’deki Turgut Özal Mahallesi Mardin Caddesi üzerindeki bir apartmanda yaşayan üç kişilik ailenin, komşuları tarafından günlerdir haber alınamaması üzerine durum güvenlik güçlerine bildirildi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri yönlendirildi. Kapıyı zorlayarak içeri giren ekipler, 37 yaşındaki baba Mehmet Kaya, 33 yaşındaki anne Berna Kaya ve 5 yaşındaki çocuk Samyeli Kaya’nın cansız bedenlerini buldu.

    Bu korkunç olay sonrası, 3 bireyin cenazeleri Kızıltepe Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

    Komşular Şok İçinde

    Komşulardan Ali Beytus, “Onlar oldukça sakin bir aileydi. Kendi başlarına işlerini yaparlardı. Normal bir esnaf olan babayı tanıyorum, tamirciydi. Daha önce onlarla ilgili herhangi bir olumsuz durum duymamıştım. Bu barbarca bir eylem, başka bir şey olamaz. Yıllardır müşterim olmuştular. Şu an derin bir şok içerisindeyiz. Olayın gerçekleştiği anda saat 1-2 civarıydı, ne olduğunu bilmiyoruz” ifadelerini kullandı.

    Olayla ilgili olarak geniş kapsamlı bir soruşturma başlatıldığı bildirildi.