Mersin’deki Kafede Gençler Arasında Tekme Tokat Kavga Çıktı

Editör
1 Dakika Okuma

Mersin’de Kafede Gençler Arasında Kavga Çıktı

Mersin’in merkezinde bulunan bir kafede iki grup genç arasında yaşanan kavga, çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına anbean yansıdı. Kavga anı, olayın gidişatını etkileyen görsel öğeler sundu.

Olayın Detayları

Edinilen bilgilere göre, olay Yenişehir ilçesi Çiftlikköy Mahallesi’ndeki bir kafede akşam saatlerinde gerçekleşti. Bilinmeyen bir sebepten dolayı oturan iki grup arasında başlayan sözlü tartışma, kısa süre içinde fiziksel şiddete dönüştü. Görüntülerde, bir gencin diğerini kafede sıkıştırdığı ve boğazından tutarak yumrukladığı görülürken, diğer gençler de mekan içinde tekme ve yumruklarla birbirlerine saldırdı.

Kavgada Çeşitli Olaylar Yaşandı

Kavga sırasında bazı sandalyelerin devrildiği ve diğer müşterilerin tehlikeden kaçmak için masalarından hızla uzaklaştığı gözlemlendi. Olay anında kafenin çalışanları, durumu kontrol altına almaya çalıştı, ancak ortamda yaşanan kaos dikkat çekiciydi.

Mersin’de gençler arasında yaşanan bu kavga, sosyal medya üzerinden de geniş bir yankı buldu. Olayla alakalı polis ekiplerinin inceleme başlatması bekleniyor.

ETİKETLENDİ:
Bu Makaleyi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir