Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Avukat Rezan Epözdemir, Rüşvet ve Casusluk Suçlamalarıyla Adliyeye Sevk Edildi

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen iki ayrı soruşturmada gözaltına alınan avukat Rezan Epözdemir, rüşvet, FETÖ’ye yardım ve casusluk suçlamalarıyla sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

Bu haberin fotoğrafı yok

Rezan Epözdemir Adli İşlemler İçin Adliyeye Sevk Edildi

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü iki ayrı soruşturma çerçevesinde, ‘rüşvet’, ‘FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne yardım’ ve ‘siyasal ve askeri casusluk’ suçlamalarıyla gözaltına alınan Avukat Rezan Epözdemir, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından sağlık muayenesinden geçirilmek üzere hastaneye götürüldü.

Hastanedeki sağlık kontrolünün ardından, Epözdemir, adli işlemler için adliyeye sevk edildi. Bu gelişme, İstanbul’daki hukuki süreçte önemli bir adım olarak dikkat çekiyor.