Antalya’da Hurdacı ve Spotçulara Yönelik Denetim Seferberliği
Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü öncülüğünde, yılın ilk yedi ayında gerçekleştirilen 16 eş zamanlı denetimde, hurdacı ve spotçulara yönelik kapsamlı bir operasyon düzenlendi. Bu denetimlerde, suç işlemek amacıyla kullanılan eşyaların buralarda satıldığı değerlendirmesi yapılarak harekete geçildi.
Denetimler Sonucu Faaliyetten Men Edilen İş Yerleri
Yapılan denetimlerde toplamda 1,305 kişi ve 525 araç sorgulandı. Sonuç olarak, 8 iş yeri kapatıldı ve bu işletmelere önemli miktarda ceza kesildi. Operasyonlar sırasında aranan bir şahıs ile bir yoklama kaçağı tespit edilerek gözaltına alındı. Ayrıca, aranan bir araç da ele geçirildi. Denetimlerde hurda vaziyetindeki 60 araç, sahiplerine ulaştırılarak ya da çekici aracılığıyla kaldırıldı. 14 araca ise idari para cezası uygulandı.
Telefon Alım Satımı İş Yerlerine Yapılan Kontroller
Hurdacı ve spotçuların yanı sıra, telefon alım satımı yapan işletmelere de denetim yapıldı. Bu kapsamda 90 iş yeri incelenirken, 350 kişi sorgulandı. Denetimler sonucunda, 117 telefon cihazı kontrol edildi ve ruhsatsız olduğu belirlenen 3 işletme hakkında yasal süreç başlatıldı.
Antalya’daki bu denetimlerin, hırsızlıkla mücadele adına önemli adımlar olduğu ve benzer uygulamaların devam edeceği bildirildi.
ANTALYA’DA HURDACI VE SPOTÇULARA YÖNELİK YILIN İLK 7 AYINDA YAPILAN 16 EŞ ZAMANLI DENETİMDE 8 İŞ YERİ KAPATILDI
ANTALYA’DA HURDACI VE SPOTÇULARA YÖNELİK YILIN İLK 7 AYINDA YAPILAN 16 EŞ ZAMANLI DENETİMDE 8 İŞ YERİ KAPATILDI
ANTALYA’DA HURDACI VE SPOTÇULARA YÖNELİK YILIN İLK 7 AYINDA YAPILAN 16 EŞ ZAMANLI DENETİMDE 8 İŞ YERİ KAPATILDI
OP. DR. MEHMET CAN YAŞAR
OP. DR. MEHMET CAN YAŞAR VE SAĞLIK EKİBİ
OP. DR. MEHMET CAN YAŞAR VE SAĞLIK EKİBİ