Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’da Kesinleşmiş Hapis Cezası Olan 9 Şahıs Yakalandı

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü, aranan kişilere yönelik yürüttüğü operasyonla 17 yıl 4 ay 26 gün hapis cezası bulunan 9 şahsı yakaladı. Gözaltına alınanlar adliyeye sevk edilerek cezaevine gönderildi.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü, aranan kişilere yönelik yürüttüğü operasyonla 17

Erzincan’da Aranan Şahıslara Operasyon

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, aranan şahıslara yönelik etkin bir çalışma gerçekleştirdi. Bu operasyon sonucunda, hakkında toplamda 17 yıl 4 ay 26 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan 9 kişi yakalandı.

Araştırmalar sonucunda, farklı suçlardan dolayı hapis cezası bulunan bu şahısların tespiti yapılarak, adliyeye sevk edildikleri bildirildi. Gereken işlemlerin ardından, yakalanan şahıslar cezaevine gönderildi.

Polis Ekiplerinin Başarılı Çalışması

Bu süreç, Erzincan Emniyet Müdürlüğü’nün aranan şahıslara yönelik kararlı duruşunu bir kez daha gözler önüne serdi. Polisin, suçluların yakalanmasına yönelik gerçekleştirdiği bu tür operasyonlar, güvenlik açısından büyük önem taşıyor.