Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Eskişehir’de Müstehcen Eğlence İddiası Sonrası Bir Kişi Gözaltına Alındı

    Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü, sosyal medyada müstehcen içerikli “Sarı Kart – Kırmızı Kart Party” adıyla yapılan bir paylaşımın gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Yapılan araştırmalar sonucu, paylaşımın sahibi E.Z. gözaltına alındı ve adli süreç başlatıldı.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    Eskişehir Emniyet Müdürlüğü, sosyal medya platformlarında müstehcen temalı bir etkinlik organize edileceği yönündeki paylaşımlara ilişkin başlatılan çalışmalar neticesinde bir şahsı gözaltına aldı.

    Müstehcen İçerikli Paylaşımlar Takipte

    Yetkililerin yaptığı açıklamada, “Son günlerde bazı sosyal medya hesapları üzerinden ilimizde ‘Sarı Kart – Kırmızı Kart Party’ adlı müstehcen içerikli bir etkinlik yapılacağına dair birçok etkileşim alan paylaşım yapılmıştır. Yapılan incelemeler sonucunda bu paylaşımların asılsız olduğu anlaşılmış, eğlencenin organizatörü olduğu belirlenen E.Z. isimli birey yakalanmıştır. Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla adli süreç başlatılmıştır. Şehrimizin genelinde huzuru ve güvenliği sağlama amacıyla yürüttüğümüz tüm çalışmalar azim ve kararlılıkla sürdürülecektir” ifadelerine yer verildi.

    Halk Güvenliği için Kiçik Acımazlık

    Emniyet Müdürlüğü, bu tür olayların önüne geçmek için kararlı adımlar atmaya devam edeceğini belirtirken, kamuoyuna da saygıyla duyurduklarını vurguladı.