**Konya’da Feci Kaza: Bir Kişi Hayatını Kaybetti, Üç Yaralı**
Konya’nın Karatay ilçesindeki Tatlıcak Mahallesi’nde meydana gelen trafik kazasında sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu bir hafif ticari araç şarampole devrildi. Kazada, araç şoförü hayatını kaybederken, üç kişi de yaralandı.
Olayın Detayları
Kaza, 02.00 sularında Konya Ereğli karayolu üzerinde gerçekleşti. 52 yaşındaki Ekrem Şabanoğlu’nun kullandığı 48 AFJ 543 plakalı hafif ticari araç, direksiyon hakimiyetinin kaybolması neticesinde şarampole yuvarlandı. Kazanın ardından durumu hemen yetkililere bildiren vatandaşlar, olay yerine sağlık ve polis ekiplerinin intikal etmesini sağladı.
Yaraların Tedavi Süreci
Meydana gelen kazada Ekrem Şabanoğlu hayatını kaybederken, T.Y. (52), A.Ş. (48) ve A.P. (59) isimli üç kişi yaralandı. Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaparak hastaneye sevk etti. Yaralılar, Konya Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
Olay Yeri İncelemeleri
Kazanın yaşandığı yerde gerçekleştirilen incelemelerin ardından, Ekrem Şabanoğlu’nun cenazesi Konya Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve kaza sebebiyle ilgili detayların ortaya çıkarılması için çalışmalar devam ediyor.
Bu talihsiz kaza, sürücülerin dikkatli olması ve trafik kurallarına uyulmasının önemini bir kez daha gözler önüne serdi.


