Bafra’da Bilişim Suçları Üzerine Kritik Toplantı
Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Olcay Aksoy’un liderliğinde, bilişim suçlarıyla ilgili soruşturmaların daha etkili bir şekilde yürütülmesi için bir değerlendirme toplantısı düzenlendi.
Söz konusu toplantıya, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü, Samsun İl Jandarma Komutanlığı, Bafra Emniyet Müdürlüğü ve Bafra Jandarma Komutanlığı yetkilileri katıldı. Toplantının ana gündem maddeleri arasında, bilişim teknolojileri aracılığıyla işlenen dolandırıcılık vakalarında yürütülecek soruşturmaların etkinliği, mağdur bireylerin haklarının korunması, şüphelilerin belirlenmesi ve suç delillerinin hızla toplanmasına yönelik yapılacak stratejiler yer aldı.
Bilişim Suçlarının Toplumsal Yansımaları Vurgulandı
Bilişim yoluyla meydana gelen dolandırıcılık suçlarının toplumsal etkilerinin önemine dikkat çekilerek, sürecin sürekli olarak izlenmesi gerektiği belirtildi. Ayrıca, ilerleyen dönemlerde bu konuda düzenlenecek olan toplantıların her üç ayda bir yapılmasına karar verildi. Bu toplantılar sayesinde, bilişim suçlarıyla mücadelede daha etkili yöntemlerin belirlenmesi ve uygulamaya alınması planlanıyor.
BAFRA’DA BİLİŞİM SUÇLARI SORUŞTURMALARINA YÖNELİK DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI
BAFRA’DA BİLİŞİM SUÇLARI SORUŞTURMALARINA YÖNELİK DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI
ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI VEDAT IŞIKHAN, TÜRK AĞIR SANAYİİ VE HİZMET SEKTÖRÜ KAMU İŞVERENLERİ SENDİKASININ (TÜHİS) 34’ÜNCÜ OLAĞAN GENEL KURULU’NA KATILDI.
BAKAN IŞIKHAN, KONUŞMASINDA KAMU ÇALIŞANLARININ REFAHININ TÜRKİYE’NİN REFAHI OLDUĞUNA VURGU YAPARAK, SENDİKALARIN ÇALIŞMA HAYATINDAKİ KRİTİK ROLÜNÜ BİR KEZ DAHA HATIRLATTI.






