Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Çanakkale’de Eski Eşini Av Tüfeğiyle Öldüren Ferdi A., Sinir Krizi Geçirdiğini İddia Etti

    Çanakkale’nin Ezine ilçesinde, Ferdi A. eski eşi Şerife A.’yı av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Ferdi A. ifadesinde, ani siniri nedeniyle bu eylemi gerçekleştirdiğini belirtti. Olayın ardından kaçan şüpheli, emniyet ekiplerince yakalandı. Soruşturma devam ediyor.

    Çanakkale'nin Ezine ilçesinde, Ferdi A. eski eşi Şerife A.'yı av

    Çanakkale’de Trajik Olay: Eski Eşini Vuran Ferdi A. İfadesini Verdi

    Çanakkale’nin Ezine ilçesinde, 11 Ekim 2023’te meydana gelen olayda, 37 yaşındaki Şerife A., eski eşi Ferdi A. tarafından av tüfeği ile vurularak hayatını kaybetti. Ferdi A. (45), savcılıkta verdiği ifadede, “Ani sinirim nedeniyle eşimi öldürdüm” açıklamasında bulundu.

    Olayın detaylarına göre, Ferdi A., 2 buçuk ay önce boşandığı eşi Şerife A.’nın çalıştığı işletmeye geldi. Saat 10.30 sıralarında gerçekleşen saldırıda, Ferdi A. av tüfeği ile eski eşini göğsünden vurdu. Olayın ardından sağlık ekipleri hızla olay yerine ulaşarak Şerife A.’ya ilk müdahaleyi yaptı ve hastaneye kaldırdı. Ancak, tüm çabalara rağmen kadın yaşamını yitirdi.

    Ferdi A. Yakalandı ve Gözaltına Alındı

    Olayın ardından kaçan Ferdi A., Ezine İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kısa bir süre içinde yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin adli işlemleri devam ederken, olayla ilgili soruşturma sürmekte.

    Savcılık ifadesinde yer alan bilgilere göre, Ferdi A. tüfeği dedesinden miras kalan bir silah olarak tanımladı. İfadesinde, “11 Ekim 2023 günü saat 11.00 sularında iş yerine gittim ve tüfeği ona doğrultarak bir el ateş ettim. Ani sinirim yüzünden bu duruma geldim” şeklinde konuştu.

    Olay, bölgede büyük yankı uyandırdı; yetkililer, kadın cinayetiyle ilgili olarak soruşturmaların derinlemesine yürütüleceğini belirtti.