Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Kütahya İl Özel İdaresinin 2026 Yılı Bütçe Görüşmeleri, İl Genel Meclisi Başkanı Muammer Özcura’nın Yönetiminde Devam Ediyor

    Kütahya İl Genel Meclisi, 2026 yılı bütçesini Muammer Özcura başkanlığında kasım ayı oturumlarında tartışıyor. Emlak ve İstimlak Müdürü Harun Zeybek ve diğer müdürler, yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler sundu. Bütçe görüşmeleri 24 Kasım 2025’e kadar sürecek.

    Kütahya İl Genel Meclisi, 2026 yılı bütçesini Muammer Özcura başkanlığında

    Kütahya İl Genel Meclisi, 2026 Bütçesini Görüşmeye Devam Ediyor

    Kütahya İl Özel İdaresinin 2026 yılına ilişkin bütçe taslağının ele alındığı İl Genel Meclisi oturumları, Başkan Muammer Özcura’nın liderliğinde devam etmektedir.

    Görüşmeler sırasında, Emlak ve İstimlak Müdürü Harun Zeybek, Hisarcık İlçe Özel İdare Müdürü Mehmet Demirbaş, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Emeti Ertan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Bülent Küçük, AFAD İl Müdürü İsmail Özkan, Şaphane İlçe Özel İdare Müdürü Arif Sezen, Gediz İlçe Özel İdare Müdürü Mevlüt Erkul, Pazarlar İlçe Özel İdare Müdürü, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ülkü Uslu, Tarım ve Orman İl Müdürü Ertan Keleş ve Emet İlçe Özel İdare Müdürü Adem Tuncel gibi önemli isimler, gerçekleştirilen çalışmalar hakkında Meclis üyelerine bilgi verdiler.

    Görüşmeler 24 Kasım 2025’e Kadar Sürülecek

    Kütahya İl Özel İdaresi’nin 2026 yılı bütçesinin tartışılacağı bu oturumlar, 24 Kasım 2025 tarihine kadar sürecek. Bu süreçte, yerel yönetimlerin bütçelerine dair daha fazla detay ve bilgi edinilmesi hedeflenmektedir.