Gölcük’te Sokak Basketbolu Turnuvası Sona Erdi
Gölcük Belediyesi’nin düzenlediği ve büyük bir heyecanla gerçekleşen sokak basketbolu turnuvası, 138 takım ve 690 sporcunun katılımıyla tamamlandı.
Turnuva Detayları
Yaz spor etkinliklerinde plaj voleybolunun ardından Mehmet Sezer Sokak Basketbolu Turnuvası, Gölcük’ün Değirmendere Yüzbaşılar Sahili’nde gerçekleştirildi. Bu etkinlik, hem katılımcılara hem de izleyicilere unutulmaz anlar yaşatırken, bölge halkı tarafından büyük ilgi gördü. Turnuvanın final müsabakaları ile birlikte heyecan doruğa ulaştı.
Ödül Töreni
Turnuvayı başarıyla tamamlayan takımlara çeşitli ödüller verilirken, tüm katılımcı sporculara sertifikaları takdim edildi. Gölcük Kaymakamı Müfit Gültekin ve Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, dereceye giren sporculara madalya ve ödüllerini vermenin mutluluğunu yaşadı. Başkan Sezer, “Bu turnuvaya katılan tüm takımlara, maçları izleyen seyircilere, hakemlerimize ve etkinliği düzenleyen gençlik ve spor hizmetleri müdürlüğümüze teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı