Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Nazilli’de Jandarma, Hakkında 7 Yıl 15 Gün Hapis Cezası Bulunan M.Ç.’yi Yakaladı

    Nazilli’de jandarma ekipleri, “İnfaz Kurumuna Yasak Eşya Sokmak” suçundan 7 yıl 15 gün hapis cezası bulunan 37 yaşındaki M.Ç.’yi yakaladı. Operasyon sonrası tutuklanan M.Ç., ceza infaz kurumuna gönderildi.

    Nazilli'de jandarma ekipleri, "İnfaz Kurumuna Yasak Eşya Sokmak" suçundan 7

    Aydın’ın Nazilli ilçesinde jandarma birlikleri, hakkında 7 yıl 15 gün hapis cezası bulunan bir kişiyi başarıyla yakaladı.

    Operasyon Başlatıldı

    Nazilli İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı JASAT ve Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı, aranan bir şahsı ele geçirmek amacıyla detaylı bir operasyon gerçekleştirdi. “İnfaz Kurumuna Yasak Eşya Sokmak” suçundan aranmakta olan M.Ç. (E-37) isimli şahıs, yapılan operasyonda Nazilli’nin Esenköy Mahallesi’nde yakalandı. M.Ç., adli işlemlerinin ardından tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumu’na gönderildi.

    Yakalanan Şahsın Durumu

    Yakalama operasyonunun ardından, M.Ç. hakkında kesinleşmiş olan hapis cezasının infazı için gereken işlemler hemen başlatıldı. Jandarma ekiplerinin titiz çalışması sayesinde cezaevinde süresi dolmamış olan bir suçlu daha adaletle buluşmuş oldu.

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı