Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, yoğun programı nedeniyle katılamadığı Sevil ve Akif Canlı çiftinin nikahının ardından anlamlı bir ziyarette bulunarak onlara unutulmaz bir an yaşattı.
Nikah Öncesi Anlamlı İletişim
Sevil Canlı, nikah öncesinde sosyal medya aracılığıyla Başkan Günel’e ulaşıp, en büyük hayalinin nikahının kendisi tarafından kıyılması olduğunu ifade etti. Başkan Günel, bu isteği kabul etmesine rağmen program yoğunluğu nedeni ile törene katılamadı. Ancak, genç çifti unutmayan Başkan, nikahın ardından Canlı çiftinin evine giderek onlara sürpriz yaptı.
Başkan Günel’in Dilekleri
Başkan Ömer Günel, genç çifte mutluluklar dileyerek, “Her nikah törenine katılamasam da kalbim sizlerle. Bu güzel anları paylaşmak beni gerçekten mutlu ediyor. Kuşadası’nda evlenen tüm çiftlere ve size ömür boyu mutluluklar diliyorum” şeklinde duygularını iletti.
Sevil Canlı’nın Duyguları
Ziyaretten büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Sevil Canlı, “En büyük hayalim başkanımız Ömer Günel’in nikahımı kıymasıydı. Katılamaması beni üzmüştü ancak evimize gelerek bu isteğimi unutmadığını göstermesi bizleri çok mutlu etti. Eşimle birlikte mutluluktan duygulandık. Kuşadası, Ömer Günel gibi bir başkana sahip olduğu için gerçekten çok şanslı. O bizim için artık sadece bir belediye başkanı değil, ailemizin de bir parçası. Her zaman kalbimizde yer alacak” dedi.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı