Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Paris İstinaf Mahkemesi, Nicolas Sarkozy’nin temyiz sürecinin sürmesi nedeniyle şartlı tahliyesine onay verdi.

Paris İstinaf Mahkemesi, eski Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy’nin tutukluluğunun sona ererek adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına onay verdi. Temyiz süreci ise devam ediyor.

Bu haberin fotoğrafı yok

Paris İstinaf Mahkemesi’nden Önemli Karar

Paris İstinaf Mahkemesi, tutuklu olan eski Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy’nin temyiz sürecinin devam ettiği bir dönemde, adli kontrol şartıyla serbest kalmasına onay verdi.

Bu gelişme, Sarkozy’nin hukuki mücadelesinde yeni bir aşama olarak değerlendirilmekte. Mahkeme, Sarkozy’nin serbest bırakılmasına karar verirken, belirli şartların yerine getirilmesi gerektiğini vurguladı.

Eski Cumhurbaşkanı’nın avukatları, müvekkillerinin adil bir yargılama süreci geçirmesi gerektiğini ifade etti. Sarkozy’nin bu süreçte ne gibi adımlar atacağı merakla bekleniyor.