Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beşiktaş’ta geçirdiği kalp krizi nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybeden İETT şoförü hastanede hayatını kaybetti

Beşiktaş’ta İETT otobüsü şoförü Mehmet Cılasın (54), geçirdiği kalp krizi sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Cılasın, olay anında otobüsteki yolcular tahliye edildi.

Bu haberin fotoğrafı yok

Beşiktaş’ta Kalp Krizi Nedeniyle Tragic Olay

Beşiktaş’ta meydana gelen üzücü bir olayda, bir İETT şoförü seyir halindeyken kalp krizi geçirdi ve direksiyon kontrolünü kaybetti.

Olay, bugün saat 15.00 civarında Beşiktaş Yıldız Mahallesi Yıldız Caddesi üzerinde Barbaros Bulvarı’nda gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, 54 yaşındaki İETT otobüsü şoförü Mehmet Cılasın, 34 HO 2429 plakalı otobüs ile ilerlerken aniden kalp krizi geçirdi. Bu durum, direksiyon hakimiyetinin kaybolmasına yol açtı ve şoför kaldırıma çıktı.

Otobüs içerisindeki yolcular, durumu hemen fark ederek hızlıca tahliye edildi. Olayın ivedilikle bildirilmesi üzerine, sağlık ve polis ekipleri hemen olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri, Cılasın’ı hastaneye kaldırırken, polis ekipleri de çevrede güvenlik tedbirleri aldı. Ancak, ne yazık ki, Mehmet Cılasın hastanede bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Bu talihsiz olay, yetkililer ve vatandaşlar arasında derin bir üzüntü yarattı. İETT otobüs şoförünün vefatı, toplu taşıma kullananlar arasında büyük bir üzüntüye neden oldu.