Çocukluk Çağı Travmaları Üzerine Eğitim Gerçekleştirildi
Muş Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, çalışanlarına yönelik önemli bir eğitim programı düzenledi. Eğitimde çocukluk çağı travmalarının birey üzerindeki etkileri ve bu süreçlerin üstesinden gelme stratejileri ele alındı.
Uzman Eğitmen Bilgileri ve Eğitim İçeriği
Muş Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, hizmet içi eğitim faaliyetleri çerçevesinde “Çocukluk Çağı Travmaları ve Mücadele” isimli bir program organize etti. Konferans salonunda gerçekleşen bu eğitimde, Uzman Çocuk Gelişimci Seda Nur Demir Rençber katılımcılara bilgi aktardı. Eğitim sırasında çocukluk döneminde yaşanan travmaların olumsuz etkileri, erken müdahale yöntemleri ve psikososyal destek süreçleri detaylı bir şekilde anlatıldı.
Kapanış ve Teşekkür Belgesi
Programın sonunda, Muş Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde Yardımcı Müdürlük görevini yürüten Ayşe Kardaş, eğitimdeki katkılarından ötürü Rençber’e teşekkür belgesi sundu. Bu tür eğitimlerin, çalışanların profesyonel gelişiminde ne denli önemli olduğu vurgulandı.
MUŞ AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİNE YÖNELİK DÜZENLENEN EĞİTİMDE, ÇOCUKLUK ÇAĞI TRAVMALARININ ETKİLERİ VE BU TRAVMALARLA BAŞA ÇIKMA YÖNTEMLERİ ELE ALINDI.


