Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bozkurt’ta Kaybolan Anne ve Oğlunun Güvenlik Kamerasındaki Son Görüntüleri Ortaya Çıktı

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde kaybolan 43 yaşındaki anne Havva Yılmaz ve 5 yaşındaki oğlu Kerem Yılmaz’ın son görüntüleri güvenlik kameralarına yansıdı. 2 Kasım’da evlerinden ayrılan ikilinin arama çalışmaları devam ediyor, ancak yoğun sis ekiplerin işini zorlaştırıyor.

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde kaybolan 43 yaşındaki anne Havva Yılmaz ve

Kastamonu’da Kaybolan Anne ve Oğlunun Son Görüntüleri Ortaya Çıktı

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde üç gün önce kaybolan bir anne ve 5 yaşındaki oğluna ait yeni görüntüler gün yüzüne çıktı. Güvenlik kameralarına yansıyan bu karelerde, anne ve oğlu köy yolunda yürüyüş yaparken görünmekte.

Kayıp İkili İçin Arama Çalışmaları Devam Ediyor

43 yaşındaki anne ve 5 yaşındaki oğlu, 2 Kasım Pazar günü Merkez Mahallesi’ndeki Meteoroloji TOKİ Konutları’ndan çıkarak bir daha geri dönmedi. Yakınlarının kaybolma durumunu bildirmesiyle birlikte başlatılan arama faaliyetleri, annenin ve çocuğunun son telefon sinyalinin bulunduğu Köseali köyü çevresinde yoğunlaştırıldı. Yapılan araştırmalar sonucunda elde edilen güvenlik kamera kayıtları, ikilinin 16.55’te köye girdiğini ve yaklaşık 20 dakika sonra aynı noktadan geri döndüğünü gösteriyor. Bu kayıtlarda annenin siyah mont, çocuğun ise mavi bir mont giydiği gözlemlendi.

Olumsuz Hava Koşulları Arama Çalışmalarını Zorluyor

Bölgedeki yoğun sis, arama çalışmalarını önemli ölçüde zorlaştırmakta. AFAD, JAK, UMKE ve komando birliklerinden oluşturulan arama ekipleri, 12 köyü kapsayan 16 kilometrelik alanda kaybolan anne ve oğlunu bulmak için aralıksız çalışmalara devam ediyor. Tüm birimler, karşılaştıkları zorluklara rağmen ikiliyi bulmak için ellerinden gelen çabayı gösteriyor.