Kastamonu’da Kaybolan Anne ve Oğlunun Son Görüntüleri Ortaya Çıktı
Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde üç gün önce kaybolan bir anne ve 5 yaşındaki oğluna ait yeni görüntüler gün yüzüne çıktı. Güvenlik kameralarına yansıyan bu karelerde, anne ve oğlu köy yolunda yürüyüş yaparken görünmekte.
Kayıp İkili İçin Arama Çalışmaları Devam Ediyor
43 yaşındaki anne ve 5 yaşındaki oğlu, 2 Kasım Pazar günü Merkez Mahallesi’ndeki Meteoroloji TOKİ Konutları’ndan çıkarak bir daha geri dönmedi. Yakınlarının kaybolma durumunu bildirmesiyle birlikte başlatılan arama faaliyetleri, annenin ve çocuğunun son telefon sinyalinin bulunduğu Köseali köyü çevresinde yoğunlaştırıldı. Yapılan araştırmalar sonucunda elde edilen güvenlik kamera kayıtları, ikilinin 16.55’te köye girdiğini ve yaklaşık 20 dakika sonra aynı noktadan geri döndüğünü gösteriyor. Bu kayıtlarda annenin siyah mont, çocuğun ise mavi bir mont giydiği gözlemlendi.
Olumsuz Hava Koşulları Arama Çalışmalarını Zorluyor
Bölgedeki yoğun sis, arama çalışmalarını önemli ölçüde zorlaştırmakta. AFAD, JAK, UMKE ve komando birliklerinden oluşturulan arama ekipleri, 12 köyü kapsayan 16 kilometrelik alanda kaybolan anne ve oğlunu bulmak için aralıksız çalışmalara devam ediyor. Tüm birimler, karşılaştıkları zorluklara rağmen ikiliyi bulmak için ellerinden gelen çabayı gösteriyor.

