İnegöl’de Sokakta Oynayan Çocuklara Saldırı!
Bursa’nın İnegöl ilçesinde korkutucu bir olay yaşandı. Bir apartman sakini, yüksek ses yaptıkları gerekçesiyle sokakta oyun oynayan çocuklara şişe atarak zarar verdi.
Olay, Turgutalp Mahallesi Büyükdere Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, 55 yaşındaki Metin Ş., sokakta oyun oynayan çocukların gürültü çıkardığını düşünerek, su dolu şişeleri onlara doğru fırlattı. Bu esnada, şişelerden biri 14 yaşındaki İlker I.’nın başına çarptı ve genç çocuk yaralandı.
Yaralı çocuk, olay yerine çağrılan ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayın ardından, polis ekipleri şüpheli Metin Ş.’yi tespit ederek gözaltına aldı.
Olayın detaylarıyla ilgili soruşturma devam ederken, mahalle halkı büyük bir şok yaşadı.
Tehlikeli Davranışlar Göz Aydınlatıldı
Bu olay, çocukların güvenliği açısından ciddi bir tehlikeyi gözler önüne seriyor. Ebeveynlerin çocuklarını sokakta yalnız bırakmamaları gerektiği, bu tür istenmeyen durumların önlenmesine yardımcı olacaktır.
Yetkililer, bu tür olaylarla ilgili insanların dikkatli olması gerektiğine vurgu yaparak, herhangi bir tehlikeli durumu yetkililere rapor etmeleri gerektiğini hatırlatıyor.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
YÜKSEK SESLE MÜZİK DİNLEYEN ÇOCUKLARI ATTIĞI ŞİŞEYLE VURDU
YÜKSEK SESLE MÜZİK DİNLEYEN ÇOCUKLARI ATTIĞI ŞİŞEYLE VURDU
MERSİN’İN MERKEZ AKDENİZ İLÇESİNDE ANNE İLE KIZI TABANCA İLE VURULARAK ÖLDÜRÜLDÜ.
MERSİN’İN MERKEZ AKDENİZ İLÇESİNDE ANNE İLE KIZI TABANCA İLE VURULARAK ÖLDÜRÜLDÜ.
MERSİN’İN MERKEZ AKDENİZ İLÇESİNDE ANNE İLE KIZI TABANCA İLE VURULARAK ÖLDÜRÜLDÜ.