Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    İncirliova Et ve Süt Kurumu Mağazası kapılarını açıyor

    Aydın’ın İncirliova ilçesinde Et ve Süt Kurumu’na ait ilk satış mağazası, 30 Temmuz Çarşamba günü saat 12.00’de açılacak. Belediye Başkanı Aytekin Kaya, tüm vatandaşları davet etti. Bu yatırım, yerel ekonomiye önemli katkı sağlayacak. Kaya, açılışta hayatını kaybeden eski genel müdür Mustafa Kayhan’ı anarak katkı sağlayanlara teşekkür etti.

    Aydın'ın İncirliova ilçesinde Et ve Süt Kurumu'na ait ilk satış

    Aydın’da İlk Et ve Süt Kurumu İncirliova Satış Mağazası Açılıyor

    Aydın’da ilk olma özelliği taşıyan Et ve Süt Kurumu İncirliova Satış Mağazası, 30 Temmuz Çarşamba günü İncirliova Hamamı yanında saat 12.00’de gerçekleşecek açılış töreni ile kapılarını açacak. İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, tüm vatandaşları açılış törenine davet etti.

    Protokol ile Başlayan Süreç

    İncirliova Belediyesi ile Et ve Süt Kurumu Denizli Et Kombinası arasında Şubat ayında düzenlenen protokol ile ilk adımı atılan satış mağazası, yoğun geçen hazırlık döneminin ardından 30 Temmuz günü hizmet vermeye başlayacak. Mağaza, vatandaşların sağlıklı ürünleri uygun fiyatlarla almasını sağlayarak, Başkan Kaya’nın ilçeye kazandırdığı önemli hizmetler arasında yer alacak.

    Açılış Töreni Beklentileri

    Yoğun katılım olması beklenen açılışa ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Kaya, “Aydın’da ilk ve tek olacak Et ve Süt Kurumu İncirliova Satış Mağazamız için hazırlıklarımızda son aşamaya geldik. 30 Temmuz Çarşamba günü saat 12.00’de gerçekleştireceğimiz açılış ile mağazamız hizmete girecek. Türkiye’de sadece 17 tane bulunan Et ve Süt Kurumu Satış Mağazası’nın 18.sini ilçemize kazandırıyoruz. Bu yatırım, yalnızca vatandaşlarımızın kaliteli ve uygun fiyatlı et ve süt ürünlerine kolay erişimini sağlamakla kalmayacak, aynı zamanda ilçemizin prestijine, sosyal ve ekonomik kalkınmasına da katkı sağlayacaktır. Tüm vatandaşlarımızı ilçemiz için büyük anlam ifade eden açılışımıza davet ediyorum” dedi.

    Mustafa Kayhan’a Saygı

    Başkan Kaya, açıklamasında geçtiğimiz Nisan ayında hayatını kaybeden Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Mustafa Kayhan’ı da unutmadı. Kaya, “Mağazamızın açılışına hazırlanırken, bu değerli hizmetin ilçemize kazandırılmasında büyük emeği bulunan çok kıymetli bir bürokratı kaybetmenin üzüntüsünü de yaşadık. Seferihisar’da meydana gelen elim kazada hayatını kaybeden Et ve Süt Kurumu Genel Müdürümüz merhum Mustafa Kayhan’a bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, kendisini saygı ve rahmetle anıyorum” ifadelerine yer verdi.

    Teşekkür Mesajı ve İleriye Dönük Planlar

    Başkan Kaya, açıklamasının son bölümünde Et ve Süt Kurumu satış mağazasının ilçeye kazandırılmasında emeği geçen AK Parti Aydın milletvekillerine, Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Mücahid Taylan’a, Denizli Et Kombinası Müdürü Alper Durmuş’a ve bu süreçte destek olan tüm paydaşlara ayrı ayrı teşekkür etti. Kaya, “Gelişen ve büyüyen İncirliovamız için çalışmaya devam edeceğiz. Et ve Süt Kurumu satış mağazamız şimdiden ilçemize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı