Tekirdağ’da bebeğe şiddet ve istismar olayında 2 kişi daha tutuklandı

TEKİRDAĞ’IN MALKARA İLÇESİNDE BEBEĞE ŞİDDET VE CİNSEL İSTİSMAR OLAYINDA 2 KİŞİ DAHA TUTUKLANIRKEN, TOPLAM TUTUKLU SAYISI 5’E ÇIKTI.

Bu haberin fotoğrafı yok

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde bebeğe şiddet ve cinsel istismar olayında 2 kişi daha tutuklanırken, toplam tutuklu sayısı 5’e çıktı.

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde 2 yaşındaki Sıla Y. bebeğe yönelik şiddet ve cinsel istismar olayıyla ilgili olarak anne B.Y. ile yaşları 13 ve 14 olan 2 komşu çocuğu tutuklanmıştı. Olayda, anne B.Y.’nin imam nikahlı eşi ve komşu çocuklardan birinin babası olmak üzere 2 kişi daha tutuklandı.

2 kişinin daha tutuklanması ile toplam olayda tutuklu sayısı 5’e çıktı.

Hastanede tedavi altında bulunan Sıla Y. bebeğin de durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.



Erzurum Yakutiye Prof. Dr. Necmettin Erbakan Fen Lisesi, öğretmen Meryem
Sıradaki Haber Erzurum’daki Prof. Dr. Necmettin Erbakan Fen Lisesi öğrencileri, yıl sonu etkinliği için köy okulunda özel bir organizasyon gerçekleştirdi.