Kapıkule ve İpsala Gümrük Kapılarında Büyük Uyuşturucu Operasyonu
Ticaret Bakanlığı’nın Gümrükler Muhafaza ekipleri, Kapıkule ve İpsala gümrük kapılarında gerçekleştirilen iki ayrı operasyon sonucunda toplamda 525 kilogram esrar ele geçirdi.
Ekiplerin Başarılı Çalışması
Edirne ve İpsala Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü tarafından yürütülen bu çalışmalar, Ticaret Bakanlığı Gümrükler Muhafaza Genel Müdürlüğü’nün koordinasyonuyla gerçekleştirilmiş olup, risk analizi ve hedefleme süreçleri neticesinde şüpheli tırlarda detaylı aramalar yapıldı. Yapılan bu aramalarda uyuşturucu maddelerin gizli bölmelerde saklandığı tespit edildi.
Piyasa Değeriyle Dikkat Çekti
Yakalanan uyuşturucuların piyasa değerinin yaklaşık 319 milyon 844 bin lira olduğu bildirildi. Ele geçirilen bu uyuşturucular, Kapıkule Sınır Kapısı’nda sergilendi ve halkın dikkatine sunuldu.
Halk sağlığını tehdit eden bu tür kaçakçılıklara karşı yürütülen bu operasyonlar, gümrük ekiplerinin kararlılıkla sürdürdüğü mücadelelerin önemli bir parçasını oluşturuyor.
- TİCARET BAKANLIĞI GÜMRÜKLER MUHAFAZA EKİPLERİNCE KAPIKULE VE İPSALA GÜMRÜK KAPILARINDA DÜZENLENEN İKİ AYRI OPERASYONDA ELE GEÇİRİLEN 525 KİLOGRAM ESRAR, KAPIKULE SINIR KAPISI’NDA SERGİLENDİ. 
- TİCARET BAKANLIĞI GÜMRÜKLER MUHAFAZA EKİPLERİNCE KAPIKULE VE İPSALA GÜMRÜK KAPILARINDA DÜZENLENEN İKİ AYRI OPERASYONDA ELE GEÇİRİLEN 525 KİLOGRAM ESRAR, KAPIKULE SINIR KAPISI’NDA SERGİLENDİ. 



 
					
				

