Bursa’da İnşaat Alanında Yüksek Tonajlı Vinç Devrildi, Operatör Mahsur Kaldı

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde bir inşaat sahasında devrilen vinç, güvenlik kameralarına anbean yansıdı. Operatör K.M. mahsur kaldığı yerden itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Devrilen vinç, park halindeki lüks otomobili de hasara uğrattı.

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde bir inşaat sahasında devrilen vinç, güvenlik kameralarına

Bursa’da Vinç Devrildi

Bursa’da bir inşaat sahasında şantiye alanındaki yüksek tonajlı vincin devrilme anı, güvenlik kamerasına yansıdı. Olay, Bursa’nın Nilüfer ilçesine bağlı 23 Nisan Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, inşaat alanındaki vinç, büyük bir gürültüyle yola devrildi. Yola devrilen vinç içerisindeki kabinde operatör mahsur kaldı. Yol üzerinde park halinde olan lüks otomobil ise üzerine devrilen vinç sebebiyle hurda yığınına döndü. Devrilme anı ise, başka bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Dönüş yaptığı esnada, gürültüyle devrilen vinç ilk önce inşaat halindeki binaya daha sonra ise yola savruldu.

İtfaiye ve Sağlık Ekipleri Olay Yerinde

İhbar üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, kabin içinde sıkışan operatör K.M.’yi kısa sürede bulunduğu yerden çıkartarak sağlık ekiplerine teslim etti. Operatörün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Park halindeki lüks otomobil hurdaya döndü.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı