Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: “Gazze’de Ateşkes ve İnsani Yardım Önceliğimizdir”

    Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Gazze Şeridi’nde öncelikli hedefin ateşkesin sağlanması ve insani yardım malzemelerinin ulaştırılması olduğunu vurguladı.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    Gazze Şeridi’nde Ateşkes Çağrısı

    Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Gazze Şeridi’ndeki duruma ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Fidan, “Önceliğimiz, Gazze’de kalıcı bir ateşkesin tesis edilmesi ve insani yardım malzemelerinin hızlı bir şekilde bölgeye ulaştırılmasıdır” ifadesini kullandı.

    Gelişmelerin yakından takip edildiği bu süreçte Türkiye’nin, bölge halkına yardım etme adına girişimleri sürdüreceği vurgulandı. Bu bağlamda uluslararası toplumun da harekete geçmesi gerektiği belirtilerek, insani krizlerin önlenmesi için ortak bir çalışma yapılmasının önemine değinildi.