Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Deprem güvenliği için şehirlerimizi yeniden yapılandırmak bizlerin sorumluluğu, tedbirimizi alalım, takdir ise Yüce Allah’a aittir.”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, depreme dayanıklı yapılar inşa etmenin ve şehirlerin yeniden dizayn edilmesinin insanlara ait bir sorumluluk olduğunu vurguladı. Tedbirin insanlardan, takdirin ise Allah’tan geldiğini belirtti.

Bu haberin fotoğrafı yok

**Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Deprem Güvenliği Vurgusu**

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’deki şehirlerin yeniden yapılandırılması ve depreme dayanıklı konutlar inşa edilmesi gerektiğini ifade etti. Bu kritik sürecin, hükümetin sorumluluğunda olduğunu belirten Erdoğan, halkın güvenliğinin yakından takip edilmesi gerektiğinin altını çizdi.

**Tedbir Bizden, Takdir Allah’tandır**

Erdoğan, alınacak önlemler konusunda açık mesajlar vererek, “Şehirlerimizi yeniden dizayn etmek, sağlam yapılar inşa etmek bizim elimizde” dedi. Ayrıca, bu tür tedbirlerin alınmasının ne denli önemli olduğunu vurguladı. “Unutmayalım ki tedbir bizden takdir Allah’tandır” açıklamasıyla da inanç ve güven duygusunu pekiştirdi.

Deprem sonrası yapılacak düzenlemeler ve alınacak güvenlik önlemleri, halkın güvenliğini artırmak adına büyük bir önem taşıyor. Bu süreçte kamuoyunun bilgilendirilmesi ve sürecin şeffaf bir şekilde yürütülmesi gerektiği ise Erdoğan’ın vurgu yaptığı bir diğer nokta oldu.