Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Düzce’deki İş Dünyası ve Üniversite İşbirlikleri Cumhurbaşkanı Yardımcısına Aktarıldı

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdoğan Bıyık, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’a iş insanlarının taleplerini iletti. Yılmaz, Düzce Üniversitesi ile Oda’nın işbirliğinin artarak süreceğini vurguladı ve yerli elektrikli aracı inceledi.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdoğan Bıyık, Cumhurbaşkanı Yardımcısı

DÜZCE (İHA) – Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Düzce’ye gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile bir araya gelerek, yerel iş dünyasının beklentilerini dile getirdi. Bıyık, ayrıca Düzce Üniversitesi ile Ticaret ve Sanayi Odası arasındaki işbirliğinin güçlenerek devam edeceğinin de altını çizdi.

Cevdet Yılmaz, Düzce’de Çeşitli Etkinliklere Katıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Düzce’de düzenlenen bir dizi etkinliğe katıldı. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün öncülüğünde gerçekleştirilen iş insanları buluşmasında DTSO Başkanı Bıyık, Düzce’deki iş insanlarının taleplerini Yılmaz’a ileterek, kentin ekonomik durumu hakkında da bilgiler sundu.

Düzce Üniversitesi ile Kesintisiz İşbirliği

Bıyık, Düzce Üniversitesi’nin yeni akademik yıl açılış programına da katılarak, üniversitenin Ticaret ve Sanayi Odası için büyük bir paydaş olduğunu vurguladı. Farklı alanlarda gerçekleştirilen işbirliklerinin bu yıl da devam edeceği mesajını verdi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Düzce’deki bir işletme tarafından üretilen L7-E sınıfındaki yüzde 100 yerli elektrikli araca da göz attı ve araca imzasını atarak destek verdi.