Adana’da Korkutucu Boya İş Kazası
Adana’nın Yüreğir ilçesinde bir işçi, dış cephe boyama çalışması sırasında büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kaldı. İskelenin halatının kopması sonucu, işçi metrelerce yükseklikte asılı kaldı. Korku dolu anlar, çevredeki vatandaşların cep telefonlarıyla kaydedildi.
İşçinin Hayatı Güvende
Olay, Kışla Mahallesi’nde gerçekleşti. Dış cephe boyası yapan işçi, iskelede çalışırken halatın birden kopmasıyla havada asılı durumda kaldı. Neyse ki, işçi güvenlik kemerini takılı unutmamıştı. Bu durum, onun hayatını kurtaran en önemli etken oldu.
Korkulu dolu anların ardından, olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, etkili bir müdahale ile işçiyi başarılı bir şekilde kurtardı. Olayla ilgili yapılan incelemelerde, şans eseri hiçbir vatandaşın zarar görmediği belirlendi.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
KONYA İL MÜFTÜLÜĞÜ, TÜRKİYE DİYANET VAKFI KONYA ŞUBESİ VE MEHİR VAKFI , “ADIYAMAN’DA YUVALAR KURUYORUZ” PROJESİ ÇERÇEVESİNDE DEPREMZEDE 100 ÇİFTİN DÜĞÜNÜNÜ YAPACAK. KONUYLA İLGİLİ DÜZENLENEN TOPLANTIDA ORGANİZASYONLA İLGİLİ BİLGİLER VERİLDİ.