Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İçişleri Bakanı Yerlikaya: FETÖ Operasyonlarında 17 Bin 684 Gözaltı, 3 Bin 185 Tutuklama Gerçekleşti

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, FETÖ’ye yönelik operasyonlarda 17 bin 684 kişinin gözaltına alındığını, bunlardan 3 bin 185’inin tutuklandığını belirtti. Yerlikaya, 15 Temmuz etkinliğinde halkın zaferine vurgu yaparak, hain yapılarla mücadeleye devam edileceğini ifade etti.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, FETÖ'ye yönelik operasyonlarda 17 bin 684

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’dan FETÖ Operasyonları Açıklaması

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, düzenlediği basın toplantısında FETÖ’ye yönelik yapılan operasyonlarla ilgili önemli bilgiler verdi. Yerlikaya, “Bu kabine döneminde gerçekleştirdiğimiz operasyonlar sayesinde 17 bin 684 kişinin gözaltına alındığını, bunlardan 3 bin 185’inin tutuklandığını ve 3 bin 842 kişiye de adli kontrol getirdiğimizi duyurmak istiyorum” şeklinde konuştu.

15 Temmuz Programında Vatanseverlik Vurgusu

İçişleri Bakanlığı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında, şehit aileleri ve gazilerin katılımıyla ‘Zaferin Adı Türkiye’ etkinliği gerçekleştirdi. Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından öğle yemeği ile başlayan organizasyonda konuşma yapan Bakan Yerlikaya, “Türk milletinin zaferini gelecek nesillere taşıma amacındayız. 15 Temmuz, bağımsızlığımıza ve ulusal irademize karşı bir tehdit oluşturmuştu. Hainler tarafından kurulan sahte bir tuzaktı, fakat milletimizin cesareti bu tuzağı bozdu. Demokrasimize yönelen tehlikelerin farkındayız ve bunlarla mücadele ediyoruz. FETÖ’nün liderinin etkisiz hale gelmesinden sonra da bu yapı üzerinde çalışmalarımız devam edecek” ifadelerini kullandı.

Yerlikaya, ayrıca, “Bu devletin birliği ve beraberliği için tehdit oluşturan tüm unsurlara karşı mücadelemiz sürecektir. Unutulmamalıdır ki, bu vatanın gerçek fedaileri yalnızca asker ve polis değil, 86 milyon vatandaşımızın yüreğidir” diye belirtti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı