Rize’den Endonezya’ya Aşk Yolculuğu: Faruk ve Anitasari’nin Düğün Hikayesi
Rize’nin Pazar ilçesinden bir vatandaş, tatil için gittiği Endonezya’da hayatının aşkını buldu. Faruk Tibikoğlu, Endonezya’daki tatili sırasında tanıştığı Anitasari ile yaptığı şaka dolu bir teklifle evliliğe adım attı.
Şaka ile Başlayan Aşk
Endonezya’nın Cakarta şehrinde tatil yapan Tibikoğlu, konakladığı apartta işletmeci olan Anitasari ile tanıştı. İlk başta dostça bir muhabbetle başlayan konuşmalar, zamanla aşka dönüştü. Faruk, Anitasari’ye şaka yollu “Benimle evlenir misin?” sorusunu sorduğunda, Anitasari bu teklifi ciddiye alarak ilişkilerini derinleştirdi.
Resmi Nikah ve Düğün Töreni
Yaklaşık bir hafta içinde evlilik işlemlerini tamamlayan çift, 9 Mayıs’ta Endonezya’da nikah kıydı. Ardından Türkiye’ye dönen çift, Rize’de bir düğün organizasyonu ile mutluluklarını arkadaşları ve aileleriyle paylaştı. Damat Faruk, tatilinin zorluklarından bahsederek, Endonezya’da yemek kültürü konusunda sıkıntılar yaşadığını belirtti. Ancak eşi Anitasari’nin Türkiye’ye adaptasyonunun hızlı olduğunu ve bu sürecin düğünleri ile taçlandığını ifade etti.
Anitasari’nin Türkiye’ye Aşkı
Endonezyalı gelin Anitasari, Türkiye’nin kültürel zenginliğine hayran kaldığını dile getirerek, Türk insanlarının sıcak kanlılığından övgüyle bahsetti. “Burayı gerçekten çok beğendim. Kendi ülkemle kıyasladığımda farklı bir kültür ve sıcak insanlar buldum,” şeklinde konuşarak, Faruk ile birlikte Türkiye’de yaşayacaklarını duyurdu.
Çiftin Pazar ilçesinde gerçekleştirdiği düğün töreni yoğun ilgiyle karşılandı.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı