Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Odunpazarıspor’un Atletleri Şampiyonalardan Ödüllerle Döndü

Odunpazarıspor Kulübü, İzmir ve Eskişehir’de düzenlenen atletizm şampiyonalarında önemli başarılar elde etti. Sıla Bayır, Balkan Büyükler Şampiyonası’nda 3000 metre engelli koşuda birinci olup, U23 Avrupa Şampiyonası ve Büyükler Balkan Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil etme hakkı kazandı. Genç atletler Elif Zeynep Kaçan ve Poyraz Efe Oruç ise Eskişehir’deki U14 Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye 2’nciliği elde etti. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Kulüp Başkanı Salim Alper Kayar, sporcularla gurur duyduklarını belirtti.

Odunpazarıspor Kulübü, İzmir ve Eskişehir'de düzenlenen atletizm şampiyonalarında önemli başarılar

Odunpazarıspor Kulübü Sporcularından Büyük Başarılar

Odunpazarıspor Kulübü sporcuları, İzmir ve Eskişehir’de düzenlenen prestijli atletizm şampiyonalarında dikkat çekici başarılara imza attı.

İzmir’deki Balkan Şampiyonası

5-6 Temmuz tarihlerinde İzmir Atatürk Stadyumu’nda yapılan Balkan Büyükler Şampiyonası Millî Takım Seçme Yarışları, Odunpazarıspor’un yetenekli atletlerinden Sıla Bayır’ın parlamasına vesile oldu. Büyük Kadınlar 3000 metre engelli koşuda birincilik elde eden Bayır, Avrupa U23 ve Dünya barajlarını geçerek önemli bir başarı yakaladı. Bu üstün performansıyla, 16-19 Temmuz tarihleri arasında Norveç’te gerçekleştirilecek U23 Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil etme hakkı kazandı. Ayrıca, 24 Temmuz’da Yunanistan’da yapılacak Büyükler Balkan Şampiyonası’nda da ülkemizi aynı branşta temsil edecek.

Eskişehir’deki U14 Türkiye Şampiyonası

Aynı tarihlerde, Eskişehir’de Türkiye Atletizm Federasyonu’nun düzenlediği Aycan Önel U14 Türkiye Şampiyonası genç atletlerin heyecan dolu mücadelelerine ev sahipliği yaptı. Vali Sami Sönmez Spor Kompleksi’nde iki gün süren yarışmalarda, Odunpazarıspor’un genç yeteneği Elif Zeynep Kaçan, elde ettiği Türkiye 2’nciliği ile dikkat çekti. Bu başarısıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı Sporcu Eğitim Merkezi (SEM) Bursu’nu kazanma şansına sahip oldu. Kulübün bir başka proması Poyraz Efe Oruç ise yüksek atlamada sergilediği performansla Türkiye 2’ncisi olmayı başardı.

Başkanlardan Destek ve Teşekkür

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, kulüp sportif başarılarını yakından takip ettiklerini vurgulayarak, “Kulübümüzün elde ettiği bu başarılar bizleri son derece mutlu ediyor. Onlarla gurur duyuyoruz. Sporun ve sporcunun her zaman yanındayız,” şeklinde konuştu. Odunpazarıspor Kulübü Başkanı Salim Alper Kayar da, yarışmalarda başarılı olan sporcuları tebrik ederek, “Atletlerimizle gurur duyuyoruz. Bu elde edilen başarılar, kulübümüzün disiplinli çalışmasının sonuçlarıdır. Daha büyük başarılar elde etmek için gayret göstermeye devam edeceğiz,” ifadelerini kullandı. Kayar, son olarak Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a destekleri için teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı