**Antalya’da Kaçakçılık ve Rüşvet Operasyonları: 6 Tutuklama**
Antalya ilinde son yedi gün içinde gerçekleştirilen geniş çaplı rüşvet ve kaçakçılıkla ilgili polis operasyonları sonucu toplamda 6 kişi tutuklandı.
Operasyonların Detayları
İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen suçla mücadele çalışmalarında rüşvet ve kaçakçılık suçlarına karışan şüpheliler hakkında işlemler başlatıldı.
Yakalanan 6 şüphelinin yer aldığı iki ayrı rüşvet olayında, adliyeye sevk edilenlerden biri serbest kaldı, bir diğeri adli kontrol şartıyla bırakılırken, 4 kişi ise tutuklandı.
Kaçakçılık Suçları Üzerine Yapılan Operasyonlar
5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu’na muhalefet suçları kapsamında 11 olayda toplam 17 şüpheliye yönelik işlemler yapıldı. Adliyeye çıkarılan 14 şüpheli serbest bırakırken, 1 kişi hakkında adli kontrol kararı verildi ve 2 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kepez, Muratpaşa, Alanya ve Manavgat ilçelerinde düzenlenen operasyonlar sırasında yapılan aramalarda, 4 bin 800 kaçak makaron, 2 bin 850 paket kaçak sigara, 1467 farklı kaçak ürün, 271 elektronik sigara, 16 cep telefonu ve 1 kilogram kaçak tütün ele geçirildi.
Hapis Cezası Olan Şahıslar Yakalandı
Ayrıca, yapılan takipler sonucunda, daha önceden kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs da yakalandı ve cezaevine teslim edildi. Antalya’da sürdürülen bu operasyonlar, kaçakçılık ve rüşvetle mücadelenin kararlılıkla devam ettiğini gösteriyor.
ELE GEÇİRİLENLER
ELE GEÇİRİLENLER
ELE GEÇİRİLENLER
ELE GEÇİRİLENLER
ELE GEÇİRİLENLER
ELE GEÇİRİLENLER