Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Osmaniye’de Depremzedelere 89 Yeni Köy Evi Teslim Edildi

Osmaniye’de Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen vatandaşlar için inşa edilen 89 köy evi sahiplerine teslim edildi. Hak sahipleri, yeni evlerinin konforunu ve devletten aldıkları desteği memnuniyetle karşıladı. Süleyman Poyrazoğlu, “Devletimize teşekkür ediyoruz, bize daha önce hiç bu kadar destek verilmedi,” dedi. Sündüz Poyraz ise, “Evler çok güzel ve dayanıklı, emeği geçen herkese teşekkür ederiz,” ifadelerini kullandı.

Osmaniye’de Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen vatandaşlar için inşa edilen 89 köy

Osmaniye’de Depremzedelere Yeni Yuvalar Teslim Edildi

Osmaniye’de depremzede aileler için inşa edilen 89 köy evi tamamlanarak hak sahiplerine teslim edildi. Anahtarlarını alan vatandaşlar, uzun bir süre bekledikleri yeni evlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.

Kahramanmaraş Merkezli Depremler Derin Etki Yarattı

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Osmaniye’nin Bahçe Köyü’nde, depremzedelerin barınma ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla yapılan 89 köy evinin anahtar teslim töreni gerçekleştirildi. Hak sahipleri, yeni konutlarına kavuşmanın sevincini yaşarken, evlerin depreme dayanıklılığı ve şık villa tarzı mimarisi ile ilgili olumlu görüşlerini dile getirdi.

Hak sahiplerinden Süleyman Poyrazoğlu, “Devletten Allah razı olsun. Hızlı bir şekilde destek verildi ve bu kadar önemli bir hizmet sağlandı. Daha önceki dönemlerdeki gibi durumu çözmekte gecikilmedi, çok teşekkür ederim,” ifadelerini kullandı.

Devletin Desteğiyle Yeni Bir Başlangıç

“Devletimiz, deprem sonrası kimseyi mağdur etmedi,” diyen Sündüz Poyraz, yaşadıkları zor günleri hatırlatarak, “Şükürler olsun evlerimiz teslim edildi. Konteynerde zor günler geçirdik ama yeni evlerimiz gerçekten lüks ve güvenilir,” şeklinde konuştu. Poyraz, devletin sağladığı destekle birlikte, evlerin dayanıklılığına ve konforuna da dikkat çekti.

Nur Cennet Ünaldı, “Babamızın evini temizlemek için buradayız. Bahçe köyünde anahtarlar çekiliş ile dağıtıldı. Tüm köy halkı çok mutlu. Devletimiz sayesinde zor günlerimizi atlattık,” dedi.

Dayanıklı ve Ferah Villalar

Halil İbrahim Poyraz da yeni evlerin dayanıklılığı ile ilgili, “Evler çok sağlam. Demirlerin döşenmesi gözlerimizin önünde gerçekleşti. İçimiz rahat bir şekilde bu evlerde yaşamak için taşınacağız,” sözlerini kaydetti.

Osmaniye’deki bu yeni konutlar, depremzedelere sadece bir barınma alanı sunmakla kalmayıp, aynı zamanda huzur ve güven de sağlıyor. Hak sahipleri, devletin sunduğu bu destek sayesinde yeni bir hayata merhaba diyor.