Muğla’da Acil Sağlık Hizmetlerine Yeni Ambulans Desteği
Muğla’da acil sağlık hizmetlerinin daha etkili bir şekilde sunulabilmesi için kritik bir gelişme yaşandı. İl Sağlık Müdürü Dr. Eriş Başaran Akça’nın Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne ilettiği talep sonucu, ilimize toplamda 4 yeni tam donanımlı ambulans sağlandı.
Yeni ambulanslar, 112 Acil Sağlık Hizmetleri filosuna dahil edilerek, sağlık hizmetlerinin daha hızlı ve güvenli biçimde ulaştırılmasına yardımcı olacak. Modern tıbbi donanımlarla zenginleştirilen bu ambulanslar, özellikle acil durumlarda sağlık çalışanlarına önemli avantajlar sağlayacak.
Muğla İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan resmi açıklamada, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve Sağlık Bakanımız Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’na ilimize yönelik gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz. Bu değerli katkının tüm vatandaşlarımıza fayda getirmesini umuyoruz” ifadeleri yer aldı.
Muğla halkı, sağlık hizmetlerinin iyileşmesi açısından bu gelişmeyi memnuniyetle karşılıyor.