Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mesut Kocagöz: “Esnafın Görüşleri Bizim İçin Rehber Niteliğinde”

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, Varsak bölgesindeki esnafı ziyaret ederek, onların görüşlerini rehber aldıklarını belirtti. Ziyarette esnafa hayırlı kazançlar dileyen Kocagöz, “Esnafımızın her zaman yanındayız” vurgusu yaptı. Ayrıca, gençler ile kitap okumanın önemini tartışmayı ihmal etmedi.

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, Varsak bölgesindeki esnafı ziyaret ederek,

Kepez Belediye Başkanı, Esnaf Ziyaretinde Önemli Mesajlar Verdi

Kepez’in belediye başkanı Mesut Kocagöz, son olarak Varsak bölgesindeki esnafı ziyaret ederek, ortak akıllı yönetim anlayışının önemine vurgu yaptı. Esnafın görüşlerinin kendileri için rehber niteliğinde olduğunu belirten Kocagöz, ilçedeki hizmetleri yerinde görmeye ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Esnafın Yanında Olmak Öncelikli Hedef

Ziyareti sırasında esnafın dile getirdiği talepleri dinleyen Başkan Kocagöz, bu tür etkinliklerin önemli olduğuna dikkat çekti. Ayrıca, diğer vatandaşlarla da sohbet ederek, okul çıkışında karşılaştığı öğrencilerle kısa bir söyleşi gerçekleştirip, kitap okumanın değerine vurgu yaptı. Ziyaretin renkli anlarından biri, bir pazarcı esnafının ona kavun ikram etmesi oldu. Kocagöz, bu nazik hareket ve esnaf ilişkileri hakkında, “Esnafımızın her zaman yanındayız” ifadesini kullandı.

Gelecek İçin Ortak Akıl ile Çalışıyorlar

Başkan Mesut Kocagöz, Kepez’in gelişimi için ortak akılla hareket ettiklerini ve bunun işleyişindeki katkılarının yadsınamaz olduğunu açıkladı. “Esnafımız bizim baş tacımızdır” diyen Kocagöz, “Ortak akılla yönettiğimiz Kepez’de, sizlerin istekleri bizim için bir rehberdir. Kepez, Antalya’nın sadece arka bahçesi olmamalı; aynı zamanda Antalya’nın vitrini de olmalıdır” şeklinde konuştu. Gece gündüz çalışarak, çocuklar, gençler ve yaşlılar gibi tüm kesimlerin geleceği için ellerinden geleni yapacaklarını da sözlerine ekledi.