**Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Yangın Panik Yarattı**
Sultangazi’de, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yangın alarmı verildi. Bodrum katındaki Bilgi İşlem odasında meydana gelen yangın, kısa sürede kontrol altına alındı.
Olayın Nedenleri Araştırılıyor
Yangın, bugün saat 13.00 sularında Sultangazi Uğur Mumcu Mahallesi’nde bulunan hastanede patlak verdi. Henüz ne sebeple gerçekleştiği belirlenemeyen yangın, bodrum katındaki Bilgi İşlem odasında alev aldı. Yangın anında, bodrum katı yoğun dumanla kaplandı ve durum hemen yetkililere bildirildi.
İtfaiye Ekipleri Süreci Kontrol Altına Aldı
İhbar üzerine hızla olay yerine intikal eden polis ve itfaiye ekipleri, hızlı bir müdahale ile yangını söndürmeyi başardı. Yangın sonucu çıkan panik ise hastanede çalışanlar ve hastalar arasında kaygı yarattı. Yangının çıkış nedeni ile ilgili geniş çaplı bir inceleme başlatıldı.
Yangın olayının daha fazla büyümeden kontrol altına alınmış olması, hastane çalışanları ve çevredeki halk arasında rahat bir nefes aldırdı. Yangının sebepleri ve detaylarıyla ilgili gelişmeler takip edilecektir.