**Gölpazarı ve Osmaneli’nde Barınma İhtiyacı İçin Konteyner Alanları Kuruluyor**
Bilecik’in Gölpazarı ve Osmaneli ilçelerinde gerçekleşen orman yangınlarının ardından, zarar gören vatandaşlar için konteyner alanlarının oluşturulması süreci başlamış durumda.
**Vali İncelemesini Gerçekleştirdi**
Bilecik Valisi Faik Oktay Sözer, konteynerlerin kurulacağı alanlarda gerçekleştirilen çalışmaları yerinde gözlemleyerek yetkililerden bilgi aldı. Altyapı hazırlıklarının tamamlandığı bölgelerde, sürecin hızlı ve etkili bir şekilde yürütülmesi için talimat veren Vali Sözer, konteynerlerin sevkiyatının başladığını ve kurulacak alanların en kısa sürede faaliyete geçeceğini duyurdu. Yangınlardan etkilenen hiçbir vatandaşın sokakta kalmadığını vurgulayan Valisi, bazı kişilerin akrabalarının yanı sıra devletten yardım alarak yerleştirildiğini de belirtti.
**Devletin Desteği Sürüyor**
“Vatandaşlarımızın barınma ihtiyaçları, devletimizin garantisi altındadır. Hiç kimse mağdur edilmeyecek, süreçlerin takibi bizim için öncelikli…” şeklinde açıklamada bulunan Vali Sözer, devletin tüm imkanlarıyla sahada olduğunu ve vatandaşların her zaman yanında yer aldığını kaydetti.
**Yangın Bölgesinde Destek Çalışmaları Devam Ediyor**
Konteyner alanlarının kurulumu ve diğer destek çalışmaları, yangın bölgesinde aralıksız sürmekte. Bu bağlamda, yaraların en hızlı şekilde sarılması hedefleniyor.
YANGINDAN ETKİLENEN VATANDAŞLAR İÇİN KONTEYNER ALANLARI OLUŞTURULUYOR
ELAZIĞ’IN KOVANCILAR İLÇESİNDE SÜRÜCÜSÜNÜN DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİĞİ HAFİF TİCARİ ARAÇ DİREĞE ÇARPIP DURABİLDİ. KAZADA 1 KİŞİ YARALANDI.
REKTÖR KAPLANCIKLI, GÜVENLİK GÖREVLİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ
BAYIRKÖY BELEDİYESİ YANGIN BÖLGESİNDE SOĞUTMA ÇALIŞMALARINA KATILDI
DONDURMA SATICI İBRAHİM ÖZDEMİR
BİLECİK’TE 50 YILDIR DONDURMA SATIŞI YAPAN İBRAHİM ÖZDEMİR, “MEYVELİ DONDURMA YAPARKEN DOĞAL RENKLENDİRİCİLER SAĞLIK AÇISINDAN BİR RİSK OLUŞTURMUYOR ANCAK SENTETİK RENKLENDİRİCİLER SAĞLIĞI OLUMSUZ ETKİLEYEBİLİYOR. BİZLER İSE BUNU ÇÖZÜM OLARAK DOĞAL VE ORGANİK MEYVE KULLANIYORUZ” DEDİ.
İBRAHİM ÖZDEMİR, BABASINDAN DEVRALDIĞI BU MESLEĞİ ÇOCUĞUNA BIRAKMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ.
ÖZDEMİR,NGÜNDE 500 KİLOGRAM SÜT TÜKETTİĞİ İŞ YERİNDE MEVSİMİNDE ALDIĞI MEYVELERLE DAHA ÇOK ÇEŞİT YAPTIĞINI ANLATTI.