Eskişehir’deki THK İnönü Havacılık Eğitim Merkezi’nde yer alan renkli ördekler ve berrak suyla dolu kanal, doğaseverlerin ilgisini çekiyor.

Eskişehir’in İnönü ilçesindeki Türk Hava Kurumu Havacılık Eğitim Merkezi’ndeki kanal, berrak suları ve renkli ördekleriyle ilgi çekiyor. Porsuk Çayı’ndan beslenen bu doğal güzellik, ziyaretçilere doğayla iç içe bir deneyim sunuyor.

Eskişehir'in İnönü ilçesindeki Türk Hava Kurumu Havacılık Eğitim Merkezi'ndeki kanal,

Ördeklerle Dolu Bir Doğa Harikası: THK İnönü Havacılık Eğitim Merkezi

Eskişehir’in İnönü ilçesinde bulunan Türk Hava Kurumu (THK) İnönü Havacılık Eğitim Merkezi, geçmekte olan nadir bir kanala ev sahipliği yapmaktadır.

Berrak sulara sahip bu kanal, renkli ördeklerin keyifle dolaşmasıyla gözleri üzerine çekiyor. Porsuk Çayı’nın beslediği bu su yolu, yıl boyunca 18-22 derece arasında sabit bir sıcaklık sunarak hem yerli hem de ziyaretçi beslemek için cazip bir mekan haline geliyor.

Kanal, eğitim tesislerinin hemen içinden akarak doğanın sunduğu güzellikleri gözler önüne seriyor. Ziyaretçiler, merkeze geldiğinde ördekleri keyifle izleme fırsatı buluyor; böylece, hem eğitim hem de doğa deneyimi sunarak unutulmaz anlar yaşatıyor. Ördeklerin bu doğal ortamda varlığı, doğa ile iç içe bir atmosferin sağlandığını gösteriyor.