Nevşehir’de ATV Devrildi, Sürücü Hastanede Yaşam Mücadelesini Kaybetti

Nevşehir’de ATV kazasında M.A., direksiyon hakimiyetini kaybederek devrilen araçta ağır yaralandı. Sağlık ekiplerinin müdahalesiyle hastaneye kaldırılan M.A. tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti. Kaza anı güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Nevşehir'de ATV kazasında M.A., direksiyon hakimiyetini kaybederek devrilen araçta ağır

Nevşehir’de ATV Kazası: 50 Yaşındaki Sürücü Hayatını Kaybetti

Nevşehir’in Acıgöl ilçesine bağlı Kozluca köyü yakınlarında meydana gelen ATV kazasında, sürücü ağır yaralandı ve hastanede yaşamını yitirdi. Kazanın anı ise çevredeki bir güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Kaza Detaylarıyla Ortaya Çıktı

Kaza, 3 gün önce gerçekleşti. 50 yaşındaki M.A. kontrolündeki ATV’nin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı ve takla atarak devrildi. Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine, hızla sağlık ve jandarma ekipleri kaza mahalline yönlendirildi. ATV’nin altında kalarak ağır yaralanan sürücü, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Nevşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yoğun Bakımda Hayat Mücadelesi

Nevşehir Devlet Hastanesi’nde yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan M.A., ne yazık ki yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Bu üzücü kaza, çevredeki vatandaşlar ve yetkililer tarafından yakından takip ediliyor. Söz konusu kazanın nedenleri üzerine araştırmalar sürmektedir.