Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Antalya’da Mobilya Atölyesinde Çıkan Yangın, İtfaiyenin Hızlı Müdahalesiyle Kontrol Altına Alındı

    Antalya’nın Kepez ilçesindeki bir mobilya atölyesinde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından hızlı bir şekilde söndürüldü. Saat 20.00 sıralarında meydana gelen olayda can kaybı yaşanmazken, iş yerinde maddi hasar oluştu. Yangının sebebi araştırılıyor.

    Antalya'nın Kepez ilçesindeki bir mobilya atölyesinde çıkan yangın, itfaiye ekipleri

    Antalya’da Mobilya Atölyesinde Yangın: Zamanında Müdahale ile Söndürüldü

    Antalya’nın Kepez ilçesinde bir mobilya atölyesinde meydana gelen yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde kontrol altına alındı.

    Yangının Çıkış Anı ve Müdahale

    Yangın, saat 20.00 civarında Şafak Mahallesi’nde, Akdeniz Sanayi Sitesi içerisinde bulunan bir atölyede patlak verdi. Çıkış nedeni henüz belirlenemeyen yangını fark eden çevredeki vatandaşlar, hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi. İhbar üzerine olay yerine hızla itfaiye, polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi.

    Yangının Kontrol Altına Alınması

    Kısa sürede olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri, alevlere müdahale ederek yangını yaklaşık 15 dakika içerisinde söndürdü. Yangın sırasında herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmazken, atölyede önemli maddi hasar meydana geldi.

    Soruşturma Başlatıldı

    Yangının çıkış sebebi ile ilgili olarak yerel yetkililer tarafından kapsamlı bir inceleme başlatıldığı bildirildi. Yangının nedenini belirlemek için çalışmalar devam ediyor.