Kocaeli Körfez’de Ağaçlık Alanda Yangın Kontrol Altına Alındı
Kocaeli’nin Körfez ilçesinde, ağaçlık bir alanda meydana gelen yangın, hem havadan hem de karadan yapılan müdahalelerle söndürüldü.
Yangının ne zaman başladığına dair alınan bilgilere göre; saat 13.00 civarında Çamlıtepe Mahallesi’nde, bilinmeyen bir nedenden ötürü alevler ortaya çıktı. Kısa süre içinde büyüyen yangın, geniş bir alana yayılarak paniğe yol açtı. İlk olarak orman personeli olay yerine intikal ederek yangına müdahale ederken, ihbar sonrası bölgeye çok sayıda itfaiye ve orman ekibi sevk edildi.
Ekiplerin yaklaşık iki saat süren yoğun çabalarının ardından yangın kontrol altına alındı. Bu süreçte, söndürme çalışmalarına bir helikopter de katılarak destek sağladı.
Şu anda, ekipler alevlerin tamamen söndüğünden emin olmak için soğutma işlemlerine devam ediyor. Yangının çıkış nedenine ilişkin araştırmaların başlatıldığı bildirildi.
KOCAELİ’NİN KÖRFEZ İLÇESİNDE AĞAÇLIK ALANDA ÇIKAN YANGIN, HAVADAN VE KARADAN SÜREN MÜDAHALELERLE KONTROL ALTINA ALINDI.
KOCAELİ’NİN KÖRFEZ İLÇESİNDE AĞAÇLIK ALANDA ÇIKAN YANGIN, HAVADAN VE KARADAN SÜREN MÜDAHALELERLE KONTROL ALTINA ALINDI.