Bağcılar’da İki Katlı Binanın Çatı Katında Yangın Çıktı, Kısa Sürede Kontrol Altına Alındı

Bağcılar Yıldıztepe Mahallesi’ndeki iki katlı bir binanın çatısında bilinmeyen bir sebepten yangın çıktı. Alevler diğer binayı da etkileyerek panik yarattı. İtfaiye yangını kontrol altına alırken, yangının nedenine dair inceleme başlatıldı.

Bu haberin fotoğrafı yok

Bağcılar’da Çatı Yangını Panik Yarattı

Bağcılar’da, henüz tespit edilemeyen bir sebeple iki katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Kısa süre içerisinde büyüyen alevler, yan taraftaki binanın cephesine yayıldı. O anlar dron ile kaydedildi.

Yangının Ortaya Çıkışı ve Hızlı Müdahale

Yangın, saat 17.45 sularında Yıldıztepe Mahallesi’ndeki iki katlı bir evin çatısında patlak verdi. Başlangıçta küçük bir alevle başlayan yangın, kısa sürede tüm çatıyı sararak ciddi bir tehlike oluşturdu. Çevredeki vatandaşların durumu yetkililere haber vermesi üzerine, olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Havaya yükselen alevler, şehir sakinlerinin büyük bir endişe yaşamasına neden oldu ve komşu binaya da sıçrayarak maddi hasara yol açtı. Drone ile çekilen görüntüler, yangının büyüklüğünü ve alevlerin ne denli şiddetli olduğunu gözler önüne serdi.

İtfaiye Ekiplerinin Başarılı Operasyonu

Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, yangına hızla müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı ve söndürmeyi başardı. Yangının nedenine dair henüz kesin bir bilgi bulunmazken, olayla ilgili başlatılan detaylı inceleme süreci devam ediyor.