Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çayırova’da Üniversiteye Hazırlık Kursları Yeni Döneme Başladı

Çayırova’da üniversiteye hazırlanan lise öğrencileri için yeni kurs dönemi başladı. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Gençlik Merkezi’nde, Kaan Mutlu Sir İTÜ ve YTÜ’ye, Ali Tosun Bursa Uludağ Üniversitesi’ne, Özge Özçelik ise Ankara Üniversitesi’ne girmeyi hedefliyor. Öğrenciler, uzman eğitmenlerin kişiye özel destek verdiğini belirtiyor.

Çayırova'da üniversiteye hazırlanan lise öğrencileri için yeni kurs dönemi başladı.

**Çayırova’da Yeni Eğitim Dönemi Başladı: Hazırlık Kursları Öğrencileri Bekliyor**

Çayırova Belediyesi, üniversiteye hazırlanan lise öğrencileri ve mezunlar için yeni bir eğitim dönemine start verdi.

Alanında Uzman Eğitmenlerle Eğitim Fırsatları

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Gençlik Merkezi’nde gerçekleşen hazırlık kursları, 11. ve 12. sınıf öğrencileri ile mezunlar için özel olarak tasarlanmış. Bu kurslarda, alanında deneyimli eğitmenler eşliğinde, koçluk sistemi, deneme sınavları ve kişiye özel ders programları gibi çeşitli imkanlar sunulmakta. Eğitime katılan Kaan Mutlu Sir, hedefinin İstanbul Teknik Üniversitesi’nde veya Yıldız Teknik Üniversitesi’nde matematik mühendisliği okumak olduğunu ifade etti. Öğretmenlerin kendileriyle sıkı bir şekilde ilgilendiğini belirten Sir, “Zorlu bir süreç beni bekliyor; ancak başarmak için kararlıyım” dileklerini paylaştı.

Öğrencilerin Hedefleri ve İyi Eğitim İmkanları

Eğitim alan diğer bir öğrenci Ali Tosun, hedefinin Bursa Uludağ Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi olduğunu açıkladı. “Üç hafta boyunca burada eğitim alıyoruz ve sürecimiz oldukça verimli geçiyor. Anlamadığımız konuları öğretmenlerimize sorma imkanına sahibiz ve derslerdeki konu anlatımları gayet iyi” şeklinde yorumda bulundu.

Özge Özçelik de Ankara Üniversitesi Hemşirelik Bölümü’nü düşünmekte. Özçelik, öğretmenlerin birebir ilgisinden ve ders anlatımlarından oldukça memnun olduğunu aktararak, “Öğretmenler, herkes ile insana özel ilgi gösteriyor ve bireysel ders programlarına yönlendiriyorlar. Kişisel başarılarımızı maksimum seviyeye çıkarmak için çok çaba harcıyorlar” diye konuştu.

Çayırova’daki bu eğitim kursları, öğrencilere hedeflerine ulaşmaları için büyük destek sunmaya devam ediyor.