Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ersin Işıldı, Eskişehir’deki Acil Sağlık İstasyonlarını Yerinde İnceledi

Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Ersin Işıldı, 112 Acil Sağlık İstasyonları’nı yerinde incelemeye devam ediyor. Son olarak Odunpazarı’ndaki 2 Nolu ve 9 Nolu istasyonları ziyaret eden Işıldı, hizmetlerin etkinliğini değerlendirdi.

Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Op. Dr.

Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı’ndan Saha Ziyareti

Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Ersin Işıldı, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonları’na yönelik saha ziyaretlerini sürdürüyor.

112 İstasyonları Yerinde Incelendi

Op. Dr. Ersin Işıldı, şehirdeki 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonları’nın faaliyetlerini yerinde değerlendirmek amacıyla gerçekleştirdiği saha ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda, Odunpazarı ilçesinde bulunan 2 Nolu ve 9 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonları ziyaret edildi.

İstasyonların Durumu Değerlendirildi

Ziyaretler sırasında, Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Işıldı’nın, istasyonların fiziksel koşullarını, çalışan personelin durumunu ve sunulan sağlık hizmetlerinin etkinliğini değerlendirmek üzere ilgili yetkililerden bilgi aldığı bildirildi. Bu ziyaretlerin, acil sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmaya yönelik önemli bir adım olduğu ifade ediliyor.