Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Tarsus’ta Bir Aydır Kayıp Olan Maymun Güvercin Avında Başarısız Oluyor

    Mersin’in Tarsus ilçesindeki Ferahim Şalvuz Mahallesi’nde, bir aydır dolaşan ‘Haydar’ adlı maymun, binalar arasında güvercin avlayarak dikkat çekiyor. Yerel halk, maymunun kim olduğuna dair bir bilgi edinemedi.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    **Tarsus’ta Kaçan Maymunu Yakalamak Zorlaşıyor**

    Mersin’in Tarsus ilçesinde kaybolduğu düşünülen bir maymun, henüz yakalanamadı. Yerel halk tarafından kaydedilen görüntülerde, maymunun binaların arasında ve damlarda dolaşırken, özellikle güvercinleri hedef alması dikkat çekti.

    **Ferahim Şalvuz Mahallesi’nde Görüldü**

    Ferahim Şalvuz Mahallesi’nde tespit edilen maymun, üst katlardaki evlerin çatılarında hareket ediyor. Mahalle sakinleri, bu hayvana ‘Haydar’ ismini verdi. Yakalanamayan maymunun, güvercin avlama çabaları ise vatandaşlar tarafından cep telefonlarıyla görüntülendi. Ancak, maymunun gerçekleştirdiği her güvercin yakalama girişimi başarısızlıkla sonuçlandı.

    **Saklanan Yaramaz Hayvan Hakkında Yorumlar**

    Son bir aylık süreçte burada bulunan maymunla ilgili olarak konuşan Ersin Esatoğlu, “Maymun yaklaşık bir aydır buralarda, camdan cama, pencereden pencereye geçiş yapıyor. Sahibi hakkında hiçbir fikrimiz yok. Zaman zaman göz önünde oluyor, bazen ise kayboluyor” şeklinde ifadelerde bulundu.

    Mehmet Çekli ise, maymunun mahalledeki insanlar arasında şaka konusu haline geldiğini belirterek, “Bu maymun mahallemizin maskarası oldu. Herkes izliyor ama kimse onun sahipliğini üstlenmiyor” dedi.

    Tarsus’taki maymunun durumu, bu sıradışı olayın etrafında gelişen merak ve ilgi ile birlikte devam ediyor. Yakalama çabaları sürerken, maymunun yaramazlıklarına karşı mahalle sakinlerinin ilgisi artmış durumda.