Adıyaman’da Çıkan Tartışmada Baba, Oğlunun Silahından Yaralandı

Adıyaman’da komşular arasında çıkan tartışma sırasında M.S.K., babası M.Y.’yi kazara tabancayla vurdu. Olay sonrası hastaneye kaldırılan M.Y.’nin sağlık durumu iyi, oğlu ve kavgaya karışan iki kişi gözaltına alındı. Soruşturma devam ediyor.

Adıyaman'da komşular arasında çıkan tartışma sırasında M.S.K., babası M.Y.'yi kazara

Adıyaman’da Tartışma Sonrası Silahlı Olay

Adıyaman’da meydana gelen bir olayda, bir baba, oğlu ile yaşanan silahlı tartışmaya müdahale etmek isterken yaralandı.

Olayın detaylarına göre, Adıyaman merkezde bulunan Yeşilyurt Mahallesi 2132 Sokak’ta, iki komşu arasında bir ateşin dumanı nedeniyle tartışma çıktı. Başlangıçta sıradan bir tartışma gibi görünen olay, kısa süre içinde büyüyerek silahlı müdahaleye dönüştü.

Oğluna Engel Olmaya Çalışan Baba Yaralandı

Tartışmanın alevlenmesi üzerine M.Y. isimli şahıs, evine giderek elindeki tabancayı getiren oğlu M.S.K.’ya engel olmak istedi. Bu esnada, M.S.K.’nın elindeki tabanca aniden ateş aldı ve M.Y. vuruldu. Olayın ardından acil durumu bildiren M.S.K., baba M.Y.’nin sağlık durumu için yardım çağırdı.

Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, M.Y.’ye ilk müdahaleyi yaparak durumunu stabilize etti ve hastaneye sevk etti. Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan M.Y.’nin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Ayrıca, olayla ilgili olarak M.S.K. ile kavga sırasında yer alan M.K. ve A.K. isimli kişiler de gözaltına alındı.

Soruşturma Başlatıldı

Yetkililer, Adıyaman’daki bu olayla ilgili soruşturma başlattı. Olayın nasıl geliştiği ve silahın ateş alması konusunda detaylı incelemeler sürerken, taraflarla ilgili daha fazla bilgi toplanmaya devam ediliyor.